Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε τη δίκη με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ, παίρνει 15 εκατ. δολάρια

Ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε τη δίκη με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ, παίρνει 15 εκατ. δολάρια

johnny depp amber heard e1654113868960 jpg
Μετά από εβδομάδες δίκης το δικαστήριο ανακοίνωσε ότι ο Τζονι Ντεπ κέρδισε τη δίκη με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ.

Ο Τζονι Ντεπ κέρδισε τη δίκη με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ με το δικαστήριο να του επιδικάζει αποζημίωση ύψους 15 εκατ. δολαρίων.

Ο Ντεπ έκανε αγωγή κατά της πρώην συζύγου με ζητώντας 50 εκατ. δολάρια για άρθρο που δημοσιεύτηκε στην Washington Post τον Δεκέμβριο του 2018, στο οποίο εκείνη αναφερόταν στον διάσημο ηθοποιό και τον κατηγορούσε για κακοποίηση.

Η Άμπερ Χέρντ δεν αναφερόταν ονομαστικά στον Ντεπ, όμως τον φωτογράφιζε. Η Χερντ είχε κάνει και εκείνη με τη σειρά της αγωγή ύψους 100 εκατ. δολαρίων για κείμενο που διέψευδε το δικό της και υπογράφονταν από το δικηγόρο του Τζόνι Ντεπ που δημοσιεύτηκε στην Mail Online το 2020.

Στο τέλος της δίκης που κράτησε έξι εβδομάδες στη Βιρτζίνια η νομική ομάδα κάλεσε τους ενόρκους να «δώσουν πίσω στον Ντεπ τη ζωή του», δηλώνοντας πως η αγωγή του δεν αφορούσε τα χρήματα αλλά την φήμη του και πως «πρέπει να τον ελευθερώσουν από τη φυλακή στην οποία ζει τα τελευταία 6 χρόνια».

Στη δική του αγόρευση ο δικηγόρος της Χερντ, Μπεν Ρότενμπορν δήλωσε πως η αγωγή δεν αφορούσε τη φήμη του Τζονι Ντεπ αλλά ήταν μέρος μιας δυσφημιστικής εκστρατείας του κατά της Άμπερ Χερντ από τότε που η τελευταία ζήτησε διαζύγιο.

«Κέρδισε» και η… Άμπερ Χερντ

Η πρώην σύζυγος του Τζονι Ντεπ πάντως δικαιώθηκε σε μια από τις αντεγκλήσεις της κατά του Τζόνι Ντεπ. Συγκεκριμένα διεκδικούσε να της αναγνωριστεί εναντίον της δυσφήμιση όταν ο δικηγόρος της χαρακτήρισε το κείμενό της ψευδές. Κάτι που συνέβη με τους ενόρκους να της επιδικάζουν 2 εκατομμύρια δολάρια.

Οι 7 ένορκοι του δικαστηρίου συνεδρίασαν για περίπου 13 ώρες μέχρι να πάρουν την τελική τους απόφαση.

Πηγή: Dnewsdee

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…