Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ο Παπανικολάου τέταρτος «250άρης» του Ολυμπιακού σε αγώνες

Ο Παπανικολάου τέταρτος «250άρης» του Ολυμπιακού σε αγώνες

Μέσα σε όλα τα άλλα ξεχωριστά στατιστικά επιτεύγματα που προέκυψαν σε ατομικό επίπεδο από τον τρίτο τελικό των πλέι οφ της 30ής Stoiximan Basket League, αυτό που ίσως ήταν πιο σημαντικό ήταν του Κώστα Παπανικολάου. Ο διεθνής φόργουορντ έγινε ο τέταρτος στην ιστορία του Ολυμπιακού στη Stoiximan Basket League, που έφτασε τα 250 παιχνίδια.

Ο Παπανικολάου συμπλήρωσε έναν αριθμό αγώνων στον οποίο έφτασαν πριν από αυτόν κατά σειρά ο Μίλαν Τόμιτς, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Βασίλης Σπανούλης. Στην εκκίνηση της επόμενης περιόδου μάλιστα θα γίνει ο 3ος της σχετικής λίστας αφού ο Σπανούλης αποσύρθηκε έχοντας 251 ματς Πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Η πρώτη από αυτές τις 250 εμφανίσεις του Κώστα Παπανικολάου με τον Ολυμπιακό στο Πρωτάθλημα, έγινε στην 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος 2009-10 όταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα είχε σημειώσει οχτώ πόντους με 1/2 βολές, 2/2 δίποντα, 1/1 τρίποντο, έχοντας ακόμη ένα ριμπάουντ, μία ασίστ και ένα λάθος σε 18:54.

Ακομη…

*Με τους 14 πόντους του στον τρίτο τελικό, ο Κώστας Σλούκας έγινε ο 12ος σκόρερ του Ολυμπιακού στη Stoiximan Basket League. Έφτασε τους 1.296 και ξεπέρασε τον Βαγγέλη Μάντζαρη που είχε 1.289 στην επταετία 2011-19.

*Με τα δύο επιθετικά ριμπάουντ που είχε χθες, ο Μουσταφά Φαλ έγινε ο 32ος ξένος του Ολυμπιακού στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος που έφτασε τα 50.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…