Κεντρική Β' Εθνική Ο Μίλωνας έχει προπονητή

Ο Μίλωνας έχει προπονητή

Μίλωνας

Οι εκλογές που έγιναν πριν από μικρό χρονικό διάστημα στον Μίλωνα, η αλλαγή διοίκησης φαίνεται πως δεν έχει φέρει ακόμα την ηρεμία που είναι και το ζητούμενο του νέου Δ.Σ.

Είναι πολλά αυτά που διαρρέουν και μάλιστα δημοσιεύονται σε Μέσα προσκείμενα στην προηγούμενη διοίκηση. Θέλοντας λοιπόν να παρουσιάσουμε την πραγματικότητα, κάναμε ρεπορτάζ και αναζητήσαμε την αλήθεια.

Σε ότι αφορά στο συμβούλιο της Τρίτης η μόνη απόφαση που έλαβε το συμβούλιο αφορά στην τοποθέτηση των ανθρώπων που θα… τρέχουν το κάθε τμήμα. Ποιοι θα είναι δηλαδή οι διοικητικοί υπεύθυνοι. Με δεδομένο την απουσία ενός εκ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, οι αποφάσεις μετατέθηκαν στο πολύ κοντινό μέλλον.

Σε ότι αφορά στο θέμα του προπονητή, αυτό που διαπιστώσαμε είναι πως κανείς από την πλευρά της διοίκησης, δεν έθεσε θέμα παραμονής ή όχι του Νίκου Καραγιάννη στην ομάδα.

Μας ανέφεραν μάλιστα: «Η απομάκρυνση προπονητή που ανέβασε την ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία, δεν είναι στη φιλοσοφία του συλλόγου». Αναζητώντας λίγο περισσότερο το τί ακριβώς συμβαίνει, διαπιστώσαμε πως ο ίδιος ο Νίκος Καραγιάννης, με προσωπικές αναρτήσεις του στα social media έθεσε θέμα αποχώρησης του.

Πρόθεση της διοίκησης είναι το προσεχές διάστημα να καλέσει σε συνάντηση τον coach Καραγιάννη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να διευθετηθεί το θέμα.

Σε ότι αφορά στην αναζήτηση προπονητή, η απάντηση που λάβαμε όταν θέσαμε το ερώτημα ήταν πως: «Ο Μίλωνας έχει προπονητή, αλλά λόγω του ότι ο ίδιος προειδοποιεί για ενδεχόμενη παραίτηση του, όπως προκύπτει από τα τόσα δημοσιεύματα που ούτε ο ίδιος έχει διαψεύσει, αν τελικά παραιτηθεί, ο σύλλογος θα πρέπει να είναι έτοιμος για την επόμενη μέρα».

Η διοίκηση προτίθεται μάλιστα να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δώσει απαντήσεις και στα θέματα που προαναφέραμε αλλά και στα δημοσιεύματα που υπάρχουν από συγκεκριμένα Μέσα και συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Σκοπός άλλωστε του νέου Δ.Σ. οι αγώνες να δίνονται στο γήπεδο και όχι μέσω social media.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Συνέχεια στα play off και play out

Η 2η αγωνιστική των play off και η 3η των play out στον Γ’ όμιλο της National League…