Κεντρική Διεθνή Ο Ιτούδης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΤΣΣΚΑ

Ο Ιτούδης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΤΣΣΚΑ

dimitris itoudis 1 3 820x490 1 e1647546432454 jpg

Ο Δημήτρης Ιτούδης έκανε γνωστή την αποχώρηση του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας.

Μετά την ολοκλήρωση των τελικών της VTB League, όπου και γνώρισε την ήττα από την Ζενίτ Πετρούπολης, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας του στρατού.

Στην συνέχεια το 51χρονος κόουτς ερωτήθηκε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.  Σε αυτή την ερώτηση ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός είπε πως επικεντρώνεται στις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα.

Βέβαια σύμφωνα με τις φήμες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως ο Ιτούδης έχει δώσει τα χέρια με την Φενέρμπαχτσε.

«Αποφασίσαμε με την ομάδα να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους. Αλλά, δεν λέω αντίο. Λέω εις το επανιδείν. Η ΤΣΣΚΑ είναι ένα μεγάλο κλαμπ, με μεγάλη παράδοση και λαμπρό μέλλον», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πολύπειρος τεχνικός.

Η παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ συνδυάστηκε με πολλούς τίτλους και διακρίσεις. Ο Έλληνας κόουτς πανηγύρισε 2 Ευρωλίγκες, 6VTB League και 1 Super Cup.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ζντο… παρουσία του αρχηγού (vid)

Ο Ολυμπιακός μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα έκανε βιντεοκλήση με τον Παπανικολάου. Ο Ολυμ…