Κεντρική Elite League NEM: Δύο αποδεσμεύσεις και ένας δανεισμός με μεγάλες προσδοκίες για την “φλόγα”

NEM: Δύο αποδεσμεύσεις και ένας δανεισμός με μεγάλες προσδοκίες για την “φλόγα”

nem e1654630071228 jpg

Σε δύο αποδεσμεύσεις και έναν δανεισμό προχώρησε η ΝΕΜ. Ιδιαίτερα η ομάδα της Μεγαρίδας αποδέσμευσε τον Κωστή Εζόμο και τον Βαγγέλη Μπέμπη η οποίοι για προσωπικούς τους λόγους δεν θα συνεχίσουν.

Από την άλλη η ΝΕΜ προχώρησε  και στον δανεισμό του Γιώργου Κανελλόπουλου προκειμένου να γεμίσει με αρκετό χρόνο συμμετοχής την μπασκετική του φαρέτρα.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΝΕΜ:

Δυστυχώς για επαγγελματικούς λόγους ο ένας και προσωπικούς λόγους ο άλλος (στρατιωτική θητεία) δύο θαυμάσιοι αθλητές, σημαντικότατοι για την φετινή επιτυχία και από τα καλύτερα παιδιά, που έχουν βάλει την🔥στο στήθος τους, δεν θα συνεχίσουν μαζί μας.

Ο Κωστής Εζόμο ανοίγει τα επαγγελματικά φτερά του και ο Βαγγέλης Μπέμπης θα εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Εμείς δυσκολευόμαστε να περιγράψουμε τα συναισθήματα μας γι’ αυτά τα δύο παιδιά και θα αρκεστούμε στο σας ευχαριστούμε για όλα, «Καλή επιτυχία», σε ό, τι θα κάνετε και στο επανιδείν!
Ο επίσης αξιαγάπητος «Κανελλό» Γιώργος Κανελλόπουλος μάλλον θα αναζητηθεί, με πολύ αυστηρά κριτήρια, ομάδα για μια σεζόν, ώστε να γεμίσει με αρκετό χρόνο συμμετοχής την μπασκετική του φαρέτρα και να γυρίσει σ’ εμάς πιο έμπειρος και δυνατός από ποτέ, καθώς το staff έχει μεγάλες προσδοκίες γι’ αυτόν!

Ezo, Bebinho, Kanello make the🔥burn brighter!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…