Κεντρική Β' Εθνική ΝΕΜ: Ανακοίνωσε τον Γιάννη Μήτσιαλο

ΝΕΜ: Ανακοίνωσε τον Γιάννη Μήτσιαλο

mitsialos jpg

Η ΝΕΜ δεν έχει σταματήσει να προετοιμάζεται για την νέα σεζόν…  Ιδιαίτερα η ομάδα ανακοίνωσε την συνεργασία της  με τον coach Γιάννη Μήτσιαλου.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Οργασμός στελέχωσης του staff στο NEM BC με την προσθήκη και του coach Γιάννη Μήτσιαλου.

Φαίνεται ότι οι άνθρωποι της ΝΕΜ και ο Μάνταλος το εννοούσαν, όταν έλεγαν ότι θα ενισχυθούν σημαντικά τόσο το staff της Αντρικής Ομάδας, όσο και το διδακτικό προσωπικό του NEM BASKETBALL SCHOOL με «μπαρουτοκαπνισμένους» προπονητές και δεν αρκέστηκαν στον coach Τσαουσίδη αλλά προσέθεσαν περισσότερα «χιλιόμετρα» μπάσκετ και με τον coach Μήτσιαλο.

Ο coach Μήτσιαλος εκτός από το πλούσιο βιογραφικό του έχει και μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση του Αθλητισμού (management & marketing) γεγονός που τον κάνει τον 3ο, με αυτά τα προσόντα, στο coaching staff της ΝΕΜ, μετά τους coaches Μάνταλο και Κορώση.
Ακολουθεί το πλούσιο βιογραφικό του coach Μήτσιαλου.

Coach welcome and we are sure you will make the🔥burn brighter!

Ο Γιάννης Μήτσιαλος γεννήθηκε το 1978. Είναι Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην προπονητική καλαθοσφαίρισης (με βαθμό Άριστα), Μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών από το 2004, έχει Συμμετοχή σε δεκάδες σεμινάρια του ΣΕΠΚ (Τοπικά και Διεθνή).

Ξεκίνησε να ασκεί την προπονητική το 2001 στην Θεσσαλονίκη και τις Ακαδημίες του Μ. Αλεξάνδρου. Συνέχισε στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης στα τμήματα Εφήβων και Παίδων.

Το 2004 εντάχθηκε στο team του Μακεδονικού Κοζάνης και παράλληλα ΑΝΈΛΑΒΕ υπεύθυνος Υποδομών της ομάδας.

Από το 2005 και για πολλά έτη υπήρξε προπονητής του Γ.Σ.Κ. Λασσάνη Κοζάνης με τον οποίο κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Ανδρών, ένα πρωτάθλημα Γυναικών και άνοδο στην Α2 , πρωτάθλημα Παίδων και Εφήβων Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας συνεχώς την ομάδα στην πρώτη τριάδα της Α’ ΕΚΑΣΔΥΜ Ανδρών.

Το 2012-13 ήταν στο staff του Ηρακλή Κοζάνης με τον οποίο κέρδισαν την άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Την περσινή -πρώτη μετά covid- σεζόν οδήγησε τον Εθνικό Κοζάνης στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ και παράλληλα ήταν υπεύθυνος των ακαδημιών της ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο 87-73 (vid)

Με τον Έβανς οδηγό η Ζαλγκίρις «καθάρισε» την Αρμάνι Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν αυτή που «καιγότ…