Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Μυστήριο με τον θάνατο της 12χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Αναμένουμε τις τοξικολογικές», λέει η ιατροδικαστής

Μυστήριο με τον θάνατο της 12χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Αναμένουμε τις τοξικολογικές», λέει η ιατροδικαστής

ιατροδικαστης

Ανακοπή καρδιάς είναι το αρχικό πόρισμα της ιατροδικαστή για την 12χρονη που χθες το πρωί βρέθηκε από την μητέρα της στο κρεβάτι μελανιασμένη και χωρίς τις αισθήσεις της.

Η ιατροδικαστής όμως επιμένει ότι μόνο οι τοξικολογικές μπορούν να δώσουν τα ακριβή αίτια θανάτου, καθώς η 12χρονη υπέστη ανακοπή καρδιάς, αν και σύμφωνα με τον πατέρα της έχαιρε άκρας υγείας με εξαίρεση ένα μικρό θέμα που αφορούσε τον χαμηλό αιματοκρίτη.

«Είμαστε σε πλήρη αναμονή και περιμένουμε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων τα οποία θα ρίξουν φως στα αίτια του θάνατο της 12χρονης» τόνισε στο GRTimes η ιατροδικαστής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, Λήδα Κοβάτση.

Τι δηλώνει ο πατέρας
Συμφώνα με τα όσα ανέφερε ο πατέρας της 12χρονης μιλώντας στο GRTimes ,το παιδί ήτανε πλήρως εμβολιασμένο κατά του κορονοϊού και με τη 2η δόση να έχει γίνει τον Μάρτιο.

«Τα ερωτήματα γύρω από τον αιφνίδιο θάνατο της μικρής είναι πολλά, για το πώς ένα παιδί το οποίο έκανε κάθε χρόνο ιατρικές εξετάσεις «έσβησε» τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα στον ύπνο της. Το παιδί μας ήτανε υγιέστατο, το μόνο θέμα που είχε ήτανε ο χαμηλός αιματοκρίτης κάτι για το οποίο έπαιρνε σίδηρο. Το παιδί ήτανε πλήρως εμβολιασμένο και με την 2η δόση την οποία έλαβε τον περασμένο Μάρτιο. Από το ΑΧΕΠΑ μας είπανε ότι οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις θα βγουν το αργότερο σε έξι μήνες . Το παιδί μου έφυγε, κανένα αποτέλεσμα εξετάσεων δεν μπορεί να μου το φέρει πίσω.. έφυγε για πάντα. Το τελευταίο «γερό» τσεκ απ το έκανε πριν το Πάσχα» είπε ο πατέρας της άτυχης 12χρονης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…