Κεντρική Ελλάδα Μυλωνάς: «Αποδείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα»

Μυλωνάς: «Αποδείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα»

ομάδα

Ο παίκτης του Πανναξιακού (πρωταθλήτρια ομάδα ΕΣΚΚ) Νίκος Μυλωνάς έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Κάθε πόλη μια μπασκέτα» με τον Αργύρη Παγαρτάνη.

Αναλυτικά τα όσα είπε  ο Νίκος Μυλωνάς για την ομάδα του Πανναξιακού:

Για τη διαχρονική αγωνιστική εικόνα του Πανναξιακού: 

«Ο Πανναξιακός είναι το πιο ιστορικό σωματείο των Κυκλάδων. Έχει τμήματα σε όλα τα αθλήματα και προσπαθούμε όλα αυτά τα χρόνια να πρωταγωνιστούμε σε κάθε άθλημα. Στο μπάσκετ έχουμε καταφέρει ν’ αγωνιστούμε δύο χρονιές στη Γ’ Εθνική και να διεκδικήσουμε αρκετές άλλες φορές στα μπαράζ ανόδου την άνοδο με αξιώσεις».

Για το αν η ομάδα του είχε τον τίτλο του φαβορί φέτος: 

«Τον τίτλο του φαβορί ποτέ δεν το δώσαμε εμείς στη δική μας ομάδα. Έχουμε ένα σύνολο που αποτελείται από έμπειρα παιδιά, που ‘χουν παίξει σε εθνικές κατηγορίες. Ο ζήλος που έδειχναν τα ντόπια παιδιά μάς έδινε το έναυσμα να έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα και να ‘μαστε μια πολύ καλή ομάδα. Μέσα από τα παιχνίδια, αποδείχτηκε ότι, παρ’ όλο που δεν είχαμε τον τίτλο του φαβορί, στο σύνολο του πρωταθλήματος ήμασταν η καλύτερη ομάδα».

Για το πρόβλημα στις μετακινήσεις που αντιμετωπίζουν οι νησιωτικές ομάδες: 

«Η νησιωτικότητα είναι πάρα πολύ δύσκολη τους χειμερινούς μήνες. Φτάνουμε σε σημείο να καθορίζει την αγωνιστική η ένταση των μποφόρ, η ύπαρξη ή μη πλοίου, γι’ αυτό δυστυχώς και τα παιχνίδια είναι πολύ αραιά και δυσκολευόμαστε να βρούμε αθλητικό ρυθμό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες των Κυκλάδων, γιατί πραγματικά αυτό που κάνουν κάθε αγωνιστική περίοδο είναι άθλος».

Για τη δυσκολία προσαρμογής παικτών από την ηπειρωτική Ελλάδα στη Νάξο: 

«Κάποια παιδιά που αγωνίζονταν στο νησί τη σεζόν 2015-16, την περίοδο συμμετοχής μας στη Γ’ Εθνική, δυσκολεύτηκαν τη χειμερινή περίοδο, αφού ήρθαν σε ένα νησί που δεν έχει πολύ κίνηση το χειμώνα σε σχέση με την Αθήνα που έχει περισσότερη ζωή. Όσα παιδιά ήρθαν εδώ ήταν προβληματισμένα στην αρχή, όμως ετά αγάπησαν και τη Νάξο, ήθελαν να ξανάρθουν και έχουμε κρατήσει και πάρα πολύ καλές σχέσεις».

Για τον προπονητή της ομάδας, Μάριο Ονάσογλου: 

«Είμαστε τυχεροί που έχουμε το Μάριο. Είναι ένας προπονητής που αγαπάει πάρα πολύ το άθλημα. Θέλει σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης να μας μάθει όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, να διορθώνουμε τα λάθη μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…