Κεντρική Ψαγμένα Μονακό: Η ομάδα του Πριγκιπάτου θέλει να κάνει δικό της τον Καλάθη

Μονακό: Η ομάδα του Πριγκιπάτου θέλει να κάνει δικό της τον Καλάθη

Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό η Μονακό κοιτάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση του Νικ Καλάθη ο οποίος αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα.

Ο Νικ Καλάθης μπορεί να έχει άλλο ένα χρόνο ακόμα στο συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα όμως η παρουσία του στην καταλανική ομάδα δεν είναι δεδομένη. Μάλιστα ήδη έχουν κυκλοφορήσει μερικά μεταγραφικά σενάρια. Ένα από αυτά τα σενάρια εμπλέκουν το όνομα του Έλληνα πόιντ γκαρντ με την Μονακό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γαλλία οι Μονεγάσκοι θέλουν να αποκτήσουν τον 33χρονο μπασκετμπολίστα.

Σύμφωνα πάντα με το ότι αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα η Μονακό θα κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση του σε περίπτωση που αυτός αποχωρίσει από την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Μονεγάσκοι θα πιέσουν ακόμα περισσότερο σε περίπτωση που δεν ανανεώσει τελικά ο Μάικ Τζέιμς.

Σύμαντικό είναι να αναφέρουμε πως το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα τα οποία ήθελαν τον Έλληνα πόιντ γκαρντ να μετακομίζει στην Τουρκία για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε, στης οποίας τον πάγκο την νέα αγωνιστική σεζόν θα κάθεται ο Δημήτρης Ιτούδης. Παράλληλα το όνομα του Νικ φαίνεται να υπάρχει και στην μεταγραφική λίστα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Την σεζόν που τελείωσε ο Καλάθης μέτρησε στην Euroleague 7.3 πόντους, 4.0 ριμπάουντ, 6.4 ασίστ και 1.1 κλέψιματα σε 24:30 λεπτά παιχνιδιού.

Δείτε το δημοσίευμα:

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …