Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Μικέλα Κούπερ: Το «διαμαντάκι» του Κώστα Κεραμιδά [pics + vids]

Μικέλα Κούπερ: Το «διαμαντάκι» του Κώστα Κεραμιδά [pics + vids]

cooper e1654705940139 jpg

Πριν από λίγες ώρες η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε τις 16 αθλήτριες  που κάλεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής νεανίδων, Κώστας Κεραμιδάς για το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης (6-14/8)/

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η Εθνική Ομάδα Νεανίδων θα αρχίσει την προετοιμασία της στις 4 Ιουλίου, ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης (6-14/8).

Οι αθλήτριες που καλούνται είναι οι : Γρηγοροπούλου Γεωργία, Παλάσκα Ζένια (Παναθηναϊκός) Μπαξεβάνου Κατερίνα,  Βασιλείου Πηνελόπη,  Σταματάκη Σοφία (Παναθλητικός), Κελεμένη Σοφία (Πάνθηρες Καβάλας) , Δροσούνη Αναστασία  (Άρης Θεσσαλονίκης), Χρηστάκη Αγγελίνα (ΠΑΣ Γιάννινα), Κιολέογλου Νικολέττα (Πιερικός-Αρχέλαος), Αλεξιά Διαμάντω ( Γ.Σ. (Ηλιούπολη), Τσιάμη Θεώνη (Κρόνος Αγ Δημητρίου), Δαμουλάκη Γεωργία  (Ελευθερία Μοσχάτου), Παναγιωτίδου Κατερίνα (Μελίσσια), Παπαδάκη Σταυρούλα (Χάνια), Σταμούλου Μαρκέλλα (Εσπερίδες),  Cooper Mikela ( Bentley University).

Οι αθλήτριες καλούνται να βρίσκονται στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα 4 Ιουλίου και ώρα 09.00, από όπου θα αναχωρήσουν για την Αρναία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Οι αθλήτριες από τη Θεσσαλονίκη καλούνται να βρίσκονται στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ στο Καυτατζόγλειο στις 14.00.

Σε αυτές τις 16 αθλήτριες βρίσκεται και το «διαμαντάκι» που ανακάλυψε ο έμπειρος προπονητής και το  όνομα αυτής Μικέλα Κούπερ. 

Η νεαρή παίκτρια ύψους 1.80 που έχει καταγωγή από την Ελλάδα αγωνίζεται ως φόργουορντ. Η 17χρόνη ζει στην Αριζόνα και προέρχεται από το Bentley University (κολέγιο κατηγορίας D2)

Η Μικέλα αποτελεί μια από τις επιλογές της εθνικής που θα απασχολήσουν αρκετά το ελληνικό μπάσκετ το επόμενο διάστημα. Να σημειωθεί πως το νεαρό ταλέντο αγαπάει τόσο πολύ την Ελλάδα που έχει ήδη μπει στην διαδικασία να μάθει την γλώσσα.

Αυτό μπορούμε να το διακρίνουμε και από τις δημοσιεύσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twiiter.

 

Δείτε κάποιες από τις καλύτερες φάσεις της νεαρής παίκτριας:

Mikela Cooper (@mikela_cooper) / Twitter

athlete 3302966 profile

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…