Κεντρική Basket League Ολυμπιακός ΜακΚίσικ: «Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να φτιάξει μία ωραία ομάδα για να μην υπάρχουν δικαιολογίες»

ΜακΚίσικ: «Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να φτιάξει μία ωραία ομάδα για να μην υπάρχουν δικαιολογίες»

ΜακΚίσικ

Ο… νταμπλούχος Σακίλ ΜαΚίσικ μίλησε στην εκπομπή «Pick n’ Roll» της Cosmote TV. Εκεί υποστήριξε ότι επιθυμεί ο Παναθηναϊκός να δυναμώσει προκειμένου να μην υπάρχουν δικαιολογίες μετά από ήττες σε ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σακίλ ΜακΚίσικ:

Για την κατάκτηση του νταμπλ και την παρουσία του στον Ολυμπιακό:

«Το να κερδίζεις το πρωτάθλημα σημαίνει τα πάντα. Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι είναι το πεπρωμένο μου. Είναι ωραίο το νταμπλ, αλλά το τριπλ κράουν είναι κάτι διαφορετικό, είναι το παν. Από εκείνη τη στιγμή, δύσκολα το βγάζεις από το μυαλό σου. Γίνεται κίνητρο για δουλειά το καλοκαίρι. Ο προπονητής, οι πρόεδροι, ο κόσμος πιστεύουν σε μένα. Και αυτό, δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο».

Για τις «μάχες» με τον Παναθηναϊκό:

«Η κόντρα αυτή σημαίνει πολλά για μένα και ανυπομονώ να δω τι ομάδα θα φτιάξει ο Παναθηναϊκός του χρόνου. Τους βγάζω το καπέλο, έχουν μία πολύ καλή ομάδα, απλά εμείς ήμασταν καλύτεροι.

Όταν πάμε στο ΟΑΚΑ, η ένταση ανεβαίνει, η ατμόσφαιρα γίνεται τρελή. Αλλά στο ΣΕΦ, τα δεδομένα αντιστρέφονται και μου αρέσει. Οι δικοί μας οπαδοί γίνονται τρελοί.

Ελπίζω να φτιάξουν μία πραγματικά ωραία ομάδα, για να μην υπάρχουν πλέον και δικαιολογίες. Σέβομαι τον Παναθηναϊκό 1000%. Όπως και κάθε ομάδα».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό. Ένα κομμάτι μου θα μείνει εδώ το καλοκαίρι, παρόλο που θα φύγω για τις ΗΠΑ τώρα. Ανυπομονώ να επιστρέψω»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…