Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Μαχαίρωμα άνδρα στην Καλλιθέα: Άλλαξε την κατάθεσή της η σύντροφος, τώρα λέει ότι αυτομαχαιρώθηκε

Μαχαίρωμα άνδρα στην Καλλιθέα: Άλλαξε την κατάθεσή της η σύντροφος, τώρα λέει ότι αυτομαχαιρώθηκε

Μάλια Καλλιθέα Μυλοπόταμο υπόθεση 42
Ανασκεύασε την αρχική της κατάθεση ότι ο 62χρονος που βρέθηκε μαχαιρωμένος στην Καλλιθέα μπήκε έτσι στο διαμέρισμα και τώρα λέει ότι αυτοτραυματίστηκε, η 51χρονη σύντροφός του η οποία και συνελήφθη.

Να διαφεύγει τον κίνδυνο δείχνει ο 62χρονος άνδρας που βρέθηκε μαχαιρωμένος στην Καλλιθέα, ενώ η 51χρονη σύντροφός του έχει συλληφθεί και θα περάσει από εισαγγελέα. Αρχικά η γυναίκα υποστήριζε πως ο άνδρας μπήκε στο διαμέρισμα μαχαιρωμένος.

Οι αστυνομικοί όμως κατά την εξέταση του χώρου και της γύρω περιοχής δεν βρήκαν κανένα σχετικό στοιχείο που να στηρίζει ένα τέτοιο αφήγημα. Στη συνέχεια, σύμφωνα και με το kallitheaonline.gr, η γυναίκα φέρεται να ανασκεύασε και να δήλωσε πως ο 62χρονος αυτοτραυματίστηκε το μαχαίρι.

Αυτό βέβαια, δεν εξηγεί με κανέναν τρόπο γιατί το μαχαίρι όχι μόνο βρέθηκε στο διαμέρισμα αλλά είχε καθαριστεί.

Είχε απειλήσει με μαχαίρι τον πρώην σύζυγο της

Οι αστυνομικοί είχαν ήδη πάρει μαρτυρίες γειτόνων πως άκουσαν το ζευγάρι τα χαράματα στο διαμέρισμα. Έτσι τοποθέτησαν την στιγμή του τραυματισμού μεταξύ 2:30 και 6 το πρωί. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 51χρονη έχει απασχολήσει και πάλι τις αρχές όοταν κατηγορήθηκε πως το 2012 είχε απειλήσει τον πρώην σύζυγό της με μαχαίρι και κατηγορήθηκε για παράνομη οπλοκατοχή.

Τι αποκαλύπτει το ημερολόγιό της

Στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα ημερολόγιο της 51χρονης, το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά σε δύο σημεία.

«Από τον (όνομα 62χρονου) τσαντίστηκα, κάτι έγινε δεν θυμάμαι, είχα πιει, τσακωθήκαμε, έχει νεύρα τελευταία και εγώ δεν είμαι καλά».

Σε άλλη σημείωση της γράφει: «Ο (62χρονος) ξέρει τι κάνει, εγώ όχι. Με ρωτάει συνέχεια τι έχω, τίποτα λέω. Πρέπει να τον πονέσω πολύ για να δω. Μέσα στο μυαλό μου είναι όλα, τίποτα δεν είναι αλήθεια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Θετικά νέα για τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη

Υπό έλεγχο το πρόβλημα υγείας του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Ύστερα από τα χθεσινά ανησυχητικά …