Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Light: «Εγώ ήμουν αυτός με τα όπλα» – Τι είπε για τον αγώνα πυγμαχίας με τον Snik

Light: «Εγώ ήμουν αυτός με τα όπλα» – Τι είπε για τον αγώνα πυγμαχίας με τον Snik

Ο Light μίλησε για την κόντρα του με τον Snik και τον αγώνα αγώνα πυγμαχίας που θα έκαναν μεταξύ τους, για να λύσουν τις διαφορές τους.

Ο Light μίλησε για την κόντρα του με τον Snik και τον αγώνα αγώνα πυγμαχίας που θα έκαναν μεταξύ τους, για να λύσουν τις διαφορές τους, αλλά και για τη σύλληψη του.

«Εγώ ήμουν αυτός με τα όπλα! Εγώ ήμουν αυτός ρε, σταμάτα», είπε για τη σύλληψή του γελώντας και συνέχισε: «Ήταν μια άτυχη στιγμή. Τώρα η δικαιοσύνη θα αποφασίσει. Έχουμε δικαστήριο με αυτό, έχουμε και κάτι άλλα θεματάκια. Συγγνώμη από ποιον να ζητήσω; Δεν έκανα κάτι για να ζητήσω συγγνώμη. Ήταν μια άτυχη στιγμή. Αναποδιές έχει όλος ο κόσμος. Δε ξέρω αν ήταν ψεύτικα ή αληθινά. Τα είχαν εκεί για μια δουλειά. Δε ρώτησα τι ήταν. Τώρα από εκεί και πέρα θα το αφήσουμε στην κρίση της δικαιοσύνης». Υπενθυμίζεται, ότι στον Light ασκήθηκε, τον περασμένο Δεκέμβριο δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Αργότερα, ο ίδιος αναφέρθηκε στον αγώνα που είχαν προγραμματίσει με τον Snik.

«Δεν θα γίνει δεν έρχεται. Άμα ο άλλος δεν θέλει μαλώσει δεν μπορείς να μαλώσει δεν μπορείς να μαλώσεις μαζί του, μετά γίνεται bullying. Χρειάζονται δύο άτομα για να παίξουν μπουνιές», είπε για τον τράπερ και κατέληξε:

«Πολλοί άνθρωποι μασάνε μεγαλύτερη μπουκιά από ό, τι μπορούν να καταπιούν. Ο συγκεκριμένος είναι ένας άνθρωπος που βγαίνει λέει πολλά πράγματα και όταν έρχεται η ώρα να πληρώσει το κόμιστρο δεν έχει να το πληρώσει. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει».

Πηγή: Dessou

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Απασφάλισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν ασκείς δημοσιογραφία ασκώντας βία επάνω μου»

«Είναι μια κατάσταση ενοχλητική και ανεπίτρεπτη» ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. O Ανδρ…