Κεντρική Λάρισα Λάρισα: «Εμπιστευόμαστε τα αρμόδια όργανα»

Λάρισα: «Εμπιστευόμαστε τα αρμόδια όργανα»

Λάρισα

Η ΚΑΕ Λάρισα εξέδωσε ανακοίνωση η οποία απευθύνεται στα αρμόδια όργανα και τις αποφάσεις των διαιτητών.

Η Λάρισα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη της φετινής Basket League. Εκτός του ότι έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, έχει καταφέρει να κερδίσει δύο φορές τον Παναθηναϊκό.

Πλέον ο φιναλίστ που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στους τελικούς θα κριθεί σε πέμπτη αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί αύριο (8/6) στο ΟΑΚΑ. Οι Θεσσαλοί εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στη διαιτησία.

Η ανακοίνωση της Θεσσαλικής ομάδας

«Με αφορμή δηλώσεις εκπροσώπων – μελών της ομάδας μας που σχετίζονται με τη διαιτησία και δημοσιεύονται σε ΜΜΕ, σε ορισμένες περιπτώσεις με δημοσιογραφικές «αστοχίες» που θέλουμε να πιστεύουμε πως οφείλονται σε ανθρώπινα λάθη και δεν εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα, ενόψει του Game 5, οφείλουμε να προβούμε σε ορισμένες διευκρινίσεις.

Η ΚΑΕ Λάρισα ουδέποτε ασχολήθηκε με διαιτητικές αποφάσεις και κρίσεις διαιτητών και θα παραμείνει πιστή στις αρχές της. Η εμπιστοσύνη της ΚΑΕ παραμένει ακλόνητη ως προς τα αρμόδια όργανα και τις αποφάσεις των διαιτητών, κοιτάζοντας αποκλειστικά και μόνο το παιχνίδι της, με τον καθρέφτη όλων να είναι ο αγωνιστικός χώρος.

Ευχόμαστε οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο αλλά και όσοι το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση να απολαύσουν ένα χορταστικό θέαμα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…