Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Καλλιόπη Μπεζαντέ: «Από τα παιδιά στο MasterChef δεν θα έπαιρνα κανέναν στην καντίνα»

Καλλιόπη Μπεζαντέ: «Από τα παιδιά στο MasterChef δεν θα έπαιρνα κανέναν στην καντίνα»

Μάστερ Σεφ

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η φιναλίστ του φετινού MasterChef, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Breakfast @ Star. Όταν ρωτήθηκε με ποιους συμπαίκτες της θα κρατήσει επαφές μετά το παιχνίδι, η ίδια απάντησε:

«Μακάρι να μπορούσα να κρατήσω με όλα τα παιδιά επαφές, γιατί δεν είχα… με σένα θα τσακωθώ και δεν θα μιλιέμαι. Ό,τι διαφορά είχαμε τη λύσαμε εκείνη τη στιγμή. Όταν βγήκα μίλαγα σχεδόν με όλα τα παιδιά».

Στην επόμενη ερώτηση, όμως, ποιον από τα παιδιά θα έπαιρνε να δουλέψει μαζί της στην καντίνα, η απάντηση δεν ήταν η αναμενόμενη. «Από τα παιδιά; Κανέναν», απάντησε αυθόρμητα η Καλλιόπη Μπεζαντέ προκαλώντας γέλια σε όλη την παρέα του Breakfast @ Star. Βέβαια, αμέσως μετά εξήγησε:

«Εννοείται πως είναι όλοι πάρα πολύ καλοί μάγειρες για να έφτασαν εκεί που έφτασαν, ο καθένας έχει τη δική του μαγειρική ταυτότητα. Απλά, όταν είσαι φίλη με τον άλλον, παραγνωρίζεσαι, με τα παιδιά μέναμε τόσους μήνες μαζί… τώρα να τον πάρεις αυτόν στα επαγγελματικά σου η οικειότητα δεν κάνει πολύ καλό, πρέπει να κρατάς και μια απόσταση».

Πηγή: zappit.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…