Κεντρική Β' Εθνική Καλινικίδης: «Ευχαριστούμε για όλα τη διοίκηση της ΝΕΜ»

Καλινικίδης: «Ευχαριστούμε για όλα τη διοίκηση της ΝΕΜ»

Καλινικίδης

Ο Αβραάμ Καλινικίδης ήταν μέλος της ομάδας της Μεγαρίδας που πέτυχε την άνοδο από τη Β’ Εθνική στην Α2 ανδρών. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής με ανάρτησή του στα social media, ευχαρίστησε τη διοίκηση αλλά και όλους όσοι στήριξαν τη ΝΕΜ στην επιτυχημένη σεζόν.

Αναλυτικά το μήνυμα που έγραψε ο Αβραάμ Καλινικίδης:

«Τωρα που η σεζον εφτασε στο τελος της αισθανομαστε την αναγκη να ευχαριστησουμε δημοσια την διοικηση της ομαδας μας Νεανική Εστία Μεγαρίδος B.C. μας για την τηρηση στο ακεραιο των συμφωνηνεντων ορων της εργασιας μας,για την συνεπεια που εδειξε καθολη την διαρκεια της χρονιας ωστε να ειμαστε προσηλωμενοι στους στοχους μας,καθως και για την γενικοτερη σταση της απεναντι μας ωστε να νιωσουμε 100% επαγγελματιες και μελη μιας οικογενειας ταυτοχρονα.
Επισης οφειλουμε πολλες ευχαριστιες σε ολους τους ανθρωπους που ηταν κοντα στον οργανισμο-επισημα η μη-και μας αντιμετωπισαν με τροπο που μας εκανε να χαιρομαστε την καθε στιγμη εντος και εκτος γηπεδου.
Το πιο σημαντικο δεν ειναι πως ολα αυτα εγιναν κατω απο τις πολυ δυσκολες συνθηκες που βιωνουμε σαν κοινωνια αλλα πως ειμαστε σιγουροι πως ετσι θα λειτουργουσαν τα πραγματα ακομα και αν ειχαμε αποτυχει αγωνιστικα.
Οι-πρωταθλητες 2ου ομιλου Β’εθνικης και κυπελλουχοι εσκανα-παικτες της ΝΕΜ».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …