Κεντρική Διεθνή Καλάθης: Αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα λόγω Γιασικεβίτσιους

Καλάθης: Αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα λόγω Γιασικεβίτσιους

Μπαρτσελόνα

Ο Νικ Καλάθης σύμφωνα με δημοσιεύματα, σκέφτεται να φύγει από την Μπαρτσελόνα λόγω των κακών του σχέσεων με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Από εχθές κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τον Νικ Καλάθη να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μακάμπι Τελ ΑΒίβ και της Φενέρμπαχτσε. Όπως αποδείχθηκε σήμερα τα δημοσιεύματα δεν ήταν εντελώς άκυρα. Ο Έλληνας διεθνής, σύμφωνα με δημοσίευμα τη «Mundo Deportivo», θέλει να αποχωρήσει από τους Καταλανούς καθώς έχει κακές σχέσεις με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα φαίνεται να είχαν αρκετές συγκρούσεις κάτι που οδήγησε τον Καλάθη να κοιτάξει την πόρτα της εξόδου. Επιπλέον το δημοσίευμα δίνει υπόσταση σε προηγούμενα δημοσιεύματα σχετικά με το ενδιαφέρον των Μακάμπι και Φενέρμπαχτσε. Τις πιθανότητες για αποχώρηση του Καλάθη, αυξάνει και το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα θέλει να μειώσει το μπάτζετ της ενόψει της νέας σεζόν.

Πάντως αναμένονται πολλές εξελίξεις στους Καταλανούς. Μετά τη απώλεια του πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκας η χρονιά χαρακτηρίζεται αποτυχημένη. Έτσι θα γίνουν αρκετές αλλαγές στην ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…