Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΚΑΕ ΑΕΚ: Ζητά τη διάλυση της επιτροπής αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ

ΚΑΕ ΑΕΚ: Ζητά τη διάλυση της επιτροπής αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ

ΑΕΚ ΚΑΕ

Επιστολή – καταπέλτη απέστειλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» ζητούν τη διάλυση της επιτροπής αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ, καθώς επίσης και τη διενέργεια ελέγχου παράνομων πράξεων μελών της επιτροπής, συλλογής καταγγελιών και σύσταση φακέλων για άσκηση πειθαρχικών και ποινικών διώξεων σε βάρος κάθε υπαιτίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«H AEK BC σε συνέχεια των χθεσινών ενημερώνει, ότι απέστειλε επιστολή προς τον ΕΣΑΚΕ με την οποία ζητεί, όπως συμπεριληφθούν στα θέματα της ημερήσιας διάταξης της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ. τα κάτωθι:

1) Επανέλεγχος των φακέλων όλων των ΚΑΕ σε ανοιχτή διαδικασία με παρουσία των εκπροσώπων όλων των ΚΑΕ, λόγω βάσιμων ενδείξεων/αποδείξεων ότι δεν τηρήθηκε η σωστή διαδικασία

2) Λήψη απόφασης για διάλυση της Επιτροπής Αδειοδότησης λόγω μη προσήκουσας, καταχρηστικής και μεροληπτικής άσκησης των καθηκόντων της

3) Λήψη απόφασης για ακυρότητα της διαδικασίας αδειοδότησης και ακύρωση της εισήγησής της στο σύνολό της

4) Λήψη απόφασης για διενέργεια ελέγχου παράνομων πράξεων μελών της επιτροπής, συλλογής καταγγελιών και σύσταση φακέλων για άσκηση πειθαρχικών και ποινικών διώξεων σε βάρος κάθε υπαιτίου».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…