Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΚΑΕ ΑΕΚ: Επιθετική ανακοίνωση προς κάθε κατεύθυνση

ΚΑΕ ΑΕΚ: Επιθετική ανακοίνωση προς κάθε κατεύθυνση

ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ μέσω της ανακοίνωσής της, που ήταν ιδιαίτερα επιθετική, έστειλε μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται τόσο στον πλήρη φάκελο που έχει καταθέσει για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League της νέας σεζόν αλλά δεν στάθηκε μόνο σε αυτό. Η «Ένωση» μέσω «αιχμηρών» λέξεων έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Δείτε την ανακοίνωση:

«H AEK BC με αίσθημα ευθύνης, με αφορμή περίεργες φήμες περί μη αδειοδότησης της Ομάδας μας από τον ΕΣΑΚΕ ενημερώνει τον κόσμο της, αλλά και το φίλαθλο κοινό γενικότερα, ότι:

Η ΑΕΚ ΒC κατέθεσε υπερπλήρη φάκελο, και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχει στην Α1 (Basket League).

Η ΑΕΚ BC κατέθεσε εγγυητική επιστολή, φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, και αποδεικτικά εξόφλησης και διακανονισμών όλων των αθλητών και προπονητών της.

Η ΑΕΚ BC είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα, που έχει τακτοποιήσει πλήρως τις υποχρεώσεις της προς το Δημόσιο, έχει επενδύσει πάνω από 10.000.000 ευρώ τα τελευταία τρία χρόνια και μάλιστα «εν μέσω» πανδημίας, ο μέτοχός της έχει πληρώσει πάνω από 2.500.000 ευρώ μόνο εφέτος, προκειμένου για την εξυγίανση της εταιρίας, και συμμετείχε στη διαδικασία αδειοδότησης προσκομίζοντας μόνο ΑΛΗΘΙΝΑ στοιχεία, σε πείσμα κάποιων επιτηδείων, δήθεν εξειδικευμένων, που απαίτησαν να κατατεθούν πλασματικοί προϋπολογισμοί, βασισμένοι σε εικονικά ή ακόμη και σε πλαστά στοιχεία.

Η ΑΕΚ ΒC έχει επιλέξει την οδό της νομιμότητας και δεν πρόκειται να υποστεί οποιαδήποτε συνέπεια, όπως αυτή που τα «παπαγαλάκια» της καταπατημένης ρήτρας εμπιστευτικότητας διαρρέουν από χθες αργά το βράδυ.

Αναμένουμε αρμοδίως επίσημη ενημέρωση, για να δούμε αν πράγματι ισχύει το διεστραμμένο σενάριο, που ακούγεται τις τελευταίες ώρες. Αν ισχύει, θα επιβεβαιώσει άλλες ομοίως άθλιες φήμες, ότι συγκεκριμένα «κέντρα εξουσίας» και άλλες ομάδες/ΚΑΕ επιδιώκουν με κάθε τρόπο τον αποκλεισμό/αφανισμό της «Βασίλισσας» και του Μάκη Αγγελόπουλου από το ελληνικό μπάσκετ.

Η ΑΕΚ ΒC παραμένει παρούσα και δυνατή στο ελληνικό μπάσκετ, και όπως είναι η πρώτη που κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο, όπως είναι η πρώτη που διέδωσε τον πολιτισμό μέσω συγκεκριμένων δράσεων στο ελληνικό μπάσκετ, όπως είναι η πρώτη που διοργάνωσε δύο γιορτές/διοργανώσεις διεθνούς κύρους εντός 3 ετών κυρίως με δικά της έξοδα, όπως είναι η πρώτη ομάδα/ΚΑΕ, που αξιοποίησε και νομιμοποίησε αποκλειστικά με δικά της έξοδα ένα εγκαταλειμμένο Ολυμπιακό Ακίνητο, έτσι θα είναι και η πρώτη που θα ξεσκεπάσει τα «κέντρα» και «παράκεντρα», που έχουν αρχίσει να λυμαίνονται το ελληνικό μπάσκετ και το έχουν μετατρέψει σε κακό καφέ οχλαγωγίας, παρανομίας, τζόγου και στοιχηματισμού εις βάρος κάποιων ομάδων, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν μικροπροσωπικά και μικροομαδικά συμφέροντα, αλλά και για να ικανοποιήσουν κρυφές ματαιοδοξίες.

Αν η ΑΕΚ BC δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου και του κανονισμού, ας ξεκινήσει η κάθαρση απ’ αυτήν.

Έφτασε η ώρα, όμως, να μας πουν κάποιοι πρόεδροι νυν και επίδοξοι, πώς φτιάχνουν τους κανονισμούς, πώς έκαναν πρωταθλήματα μέχρι τώρα, πώς δέχονταν και δέχονται ομάδες να παίξουν, με ποια οικονομικά στοιχεία μετόχων, δανειστών, με τι συμβόλαια παικτών.

Ήρθε η ώρα για «mani pulite» στο ελληνικό μπάσκετ.

Ας αρχίσουν κάποιοι να δίνουν εξηγήσεις, και ας αφήσουν την ΑΕΚ να τηρεί το νόμο και να μην προσκομίζει πλαστά και εικονικά στοιχεία για να παίζει στο Πρωτάθλημα…».

ΑΕΚ BC

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Basket League: Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές των ημιτελικών

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές των ημιτελικών της Stoiximan Basket League, Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τ…