Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Ιτούδης: «Το ματς ήταν όπως το περίμενα»

Ιτούδης: «Το ματς ήταν όπως το περίμενα»

dimitris itoudis 1 3 820x490 1 e1647546432454

Ο Δημήτρης Ιτούδης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Βρετανίας, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του αλλά αναφέρθηκε και στην εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο  κόσμος/

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου, όσους έπαιξαν αλλά και όσους δεν ήταν στην αποστολή για τη δωδεκάδα. Ήταν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, για μένα προσωπικά γιατί ήταν και το ντεμπούτο μου. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πήραμε τη νίκη. Το ματς ήταν όπως το περίμενα. Ήμασταν νευρικοί στην αρχή, με μηδενική συνοχή, αλλά αλλάξαμε το μομέντουμ μέσα από την άμυνά μας και κλείσαμε το ημίχρονο στο +1.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν η καθοριστική στιγμή, με τον Τάιλερ να αναγκάζει τους αντιπάλους να επαναπροσδιορίσουν την άμυνά τους. Σκόραρε αλλά βρήκε καλές συνεργασίες με τον Παπαγιάννη. Ο Μποχωρίδης βοήθησε πολύ, ο Γκίκας επίσης, μπορώ να αναφέρω όλους τους παίκτες. Η Μ. Βρετανία είχε απουσίες, αλλά είναι μια πολύ καλή και αθλητική ομάδα. Δεν πρέπει να υποτιμάς κανέναν. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, ήταν μια ακόμη μέρα στη δουλειά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

FIBA: Στις 19 Μαρτίου η κλήρωση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Πιθανούς αντίπαλους στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα μάθει η Εθνική. Στις 19 Μαρτίου στην Ελβετ…