Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Η Super Κική ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της – «Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ»

Η Super Κική ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της – «Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ»

super kiki e1656182031629

Μέσω social media έκανε η Super Κική την ανακοίνωση ότι είναι έγκυος και ετοιμαζεται να γίνει μόνη μαμά και μάλιστα μόνη μαμά.

Την έκπληξη πολλών διαδικτυακών της φίλων προκάλεσε η Super Κική το απόγευμα της Παρασκευής, όταν και επέλεξε να μοιραστεί το πλέον ευχάριστο γεγονός μαζί τους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Και αυτό καθώς εγκυμονεί το πρώτο της παιδάκι!

Ειδικότερα, η Super Κική επέλεξε να δημοσιεύσει δυο φωτογραφίες στις οποίες και ποζάρει με χαμόγελο μαζί με το υπερηχογράφημα! «Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι… να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται… Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ».

 

 

«Πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ… και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε… παρ’ όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι… θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου» συμπλήρωσε η Super Κική στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: zappit.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…