Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Γιατράς: «Νιώθω περηφάνεια που θα προπονήσω την Εθνική νέων»

Γιατράς: «Νιώθω περηφάνεια που θα προπονήσω την Εθνική νέων»

makis giatras promitheas patras e1654114001941

Ο Μάκης Γιατράς θα είναι ο προπονητής της Εθνικής νέων ανδρών και δήλωσε περήφανος που θα αναλάβει αυτό το πόστο.

Η Εθνική νέων ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20, εκεί όπου προπονητής της ομάδας θα είναι ο Μάκης Γιατράς. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στην Ποντγκόριτσα, στο Μαυροβούνιο 16-24 Ιουλίου.

Ο Γιατράς, έκανε δηλώσεις, μίλησε ότι η Ελλάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί παντού και ότι είναι περήφανος που θα προπονήσει την Εθνική νέων.

Δείτε τις δηλώσεις του:

«Η Εθνική Νέων Ανδρών έχει μπροστά της ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μετά από απουσία δύο ετών εξαιτίας της πανδημίας. Έχω ξαναπεί πως η Ελλάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί παντού και αυτό είναι το σκεπτικό μου και εδώ. Είναι μια ομάδα Νέων Ανδρών, είναι ο προθάλαμος της Εθνικής Ανδρών, θα πρέπει να είναι στόχος να αγωνιστούν σε αυτήν και θα πρέπει να γαλουχηθούν με τον σωστό τρόπο, ώστε να είναι έτοιμοι γι’ αυτό».

«Είναι κάτι που δεν το έχω ξαναζήσει, νιώθω περηφάνεια… Αυτό μπορώ να πω, αυτό είναι το βασικότερο συναίσθημα για μένα. Ξέρω πως θα είναι συνολικά μια διαφορετική εμπειρία με τα συνεχόμενα παιχνίδια. Με την όρεξη των παιδιών και των συνεργατών μου και καλή διάθεση πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά».

«Είμαι τυχερός, γιατί έχω ζήσει τα περισσότερα παιδιά, για να μην πω όλα. Υπάρχει ταλέντο. Κάποιες φορές λέμε ότι δεν έχουμε ψηλά παιδιά, αλλά έχουμε και ψηλά παιδιά. Η δουλειά γίνεται από τις ομάδες. Όσοι έρχονται να παίξουν με τις εθνικές ομάδες θα πρέπει να χαίρονται γι’ αυτό. Να νιώθουν αυτήν την περηφάνεια, να θέλουν να είναι εκεί να αγωνιστούν για την ομάδα. Όλα τ’ άλλα είναι ένα πράγμα, δουλειά».

«Να είναι περήφανοι για τη φανέλα που φοράνε! Δεν χρειάζεται κάτι άλλο να πω στα παιδιά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…