Κεντρική Γυναίκες «Φλερτάρει» με Ολυμπιακό η Χριστινάκη

«Φλερτάρει» με Ολυμπιακό η Χριστινάκη

Ελεάνα Χρστινάκη

Η Ελεάνα Χριστινάκη είναι μια αθλήτρια που έχει αποδείξει την αγωνιστική της αξία κι είναι λογικό να βρίσκεται στις λίστες σπουδαίων ομάδων, ειδικά όταν δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Η Ελληνίδα διεθνής, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε σε ένα από τα κορυφαία γυναικεία πρωταθλήματα μπάσκετ (στο ισπανικό με την Αράσκι). Αυτό το διάστημα εξετάζει αρκετές προτάσεις από το εξωτερικό, και την ίδια στιγμή δέχεται στενό μαρκάρισμα από τους δύο «αιώνιους». Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θεωρούν πως η Χριστινάκη είναι ιδανική προσθήκη στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Η Χριστινάκη, η οποία αγωνίστηκε με την Εθνική στο τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη», φέρεται να δίνει προβάδισμα σε προτάσεις από το εξωτερικό. Σε περίπτωση, όμως, που δεν φτάσει στα χέρια της κάτι που θα την ικανοποιεί σε απόλυτο βαθμό, προκειμένου να μείνει και φέτος εκτός Ελλάδας, έχει και τις προτάσεις των δύο ελληνικών ομάδων.

Σε αυτή την περίπτωση,φαίνεται πως ανάμεσα στους δύο, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, τείνει περισσότερο προς τον φετινό νταμπλούχο, Ολυμπιακό. Στο παρελθόν η Χριστινάκη έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, από το 2011 έως το 2014, με τον οποίο είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα τη σεζόν 2012-’13.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…