Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός Πειραιά: Επέστρεψε «σπίτι» του ο Βαθρακοκοίλης

Εθνικός Πειραιά: Επέστρεψε «σπίτι» του ο Βαθρακοκοίλης

Εθνικός Πειραιά

Ο Εθνικός έχει πατήσει για τα καλά το γκάζι και… χτίζει την ομάδα της νέας σεζόν. Έτσι, ανακοίνωσε την επιστροφή του Μάριου Βαθρακοκοίλη στην ομάδα, την οποία θα φορέσει για τρίτη φορά.

Η ανακοίνωση:

Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την επιστροφή του Μάριου Βαθρακοκοίλη στην ομάδα. Ο Μάριος έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο της, καθώς θα φορέσει για τρίτη φορά τη φανέλα του Εθνικού.

Ο Εθνικός συνεχίζει με γοργά και σταθερά βήματα να χτίζει το ροστερ του για τη νέα σεζόν. Η αρχή έγινε με την παραμονή του αρχηγού της ομάδας Φώτη Βασιλόπουλου και στη συνέχεια ανακοινώθηκαν οι ανανεώσεις των Καρυστινού (γκαρντ), Παπουτσή (φόργουορντ) και Καραφαντή (φόργουορντ). Ο Μάριος Βαθρακοκοίλης αποτελεί την πρώτη μεταγραφή μας και θα αποτελέσει μια έξτρα λύση στην περιφέρεια του Εθνικού μας.

Ο Μάριος Βαθρακοκοίλης δήλωσε σχετικά με την επιστροφή του στην ομάδα: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου και θα φορέσω ξανά τη φανέλα του Εθνικού. Ευχαριστώ την επιτροπή και το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Ο Εθνικός είναι το σπίτι μου και χαίρομαι που θα παίξω ξανά γι αυτόν τον κόσμο. Από τις προηγούμενες θητείες μου έχω δεθεί με την ομάδα. Θα δώσω το 100%, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …