Κεντρική Ειδήσεις ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ «άνοιξαν» σχεδόν 500 μόνιμες προσλήψεις

ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ «άνοιξαν» σχεδόν 500 μόνιμες προσλήψεις

ΔΕΗ
Την πρόσληψη 468 νέων υπαλλήλων, διαφόρων ειδικοτήτων, με συμβάσεις αορίστου χρόνου έχουν προκηρύξει η ΔΕΗ και ο ΔΕΔΔΗΕ, δείτε αναλυτικά τις προκηρύξεις στο Dnews.

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή η προκήρυξη του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) για την πρόσληψη 393 ατόμων, με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 και θα λήξει την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 393 θέσεις κατανέμονται σε ολόκληρη την Ελλάδα και απευθύνονται σε άτομα κλάδων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Παράλληλα, όμως και η ΔΕΗ έχει ανακοινώσει 75 μόνιμες νέες θέσεις εργασίας στην Αττική.

Μάλιστα, χτες δημοσιεύθηκε η προκήρυξη 3/2022, που αφορά την την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 17 θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων στην 3/2022 προκήρυξη της ΔΕΗ έχει ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 το μεσημέρι.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Πηγή: dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ειδήσεις

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…