Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Χασάν Μάρτιν: «Είναι ότι παίζεις για όλο τον Πειραιά»

Χασάν Μάρτιν: «Είναι ότι παίζεις για όλο τον Πειραιά»

Χασάν

Ο Χασάν Μάρτιν του Ολυμπιακού μίλησε για το πόσο θέλει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του το πρωτάθλημα, αλλά και για το τι τους δίνει κίνητρο

Ο Χασάν Μάρτιν του Ολυμπιακού μίλησε για την επιθυμία του ίδιου αλλά και όλης της ομάδας για το πόσο θέλουν το πρωτάθλημα. Ο Χασάν μίλησε στο «Τζάμπολ» της ΕΡΤ 3 και αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα λέγοντας πως είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ που είχε ποτέ συμπαίκτη. Ενώ παράλληλα τόνισε πως η ομάδα του δεν πρέπει να υποτιμήσει τον αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χασάν Μάρτιν:

Για τη σειρά κόντρα στον Προμηθέα:

«Είναι μία καλή ομάδα, δεν την υποτιμήσαμε, παίξαμε το παιχνίδι μας και ήμασταν σοβαροί».

Για του τελικούς σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός είναι ο αντίπαλος:

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε το καλοκαίρι. Ξέρουμε τι σημαίνει ο τίτλος για την ομάδα, την πόλη, τους Έλληνες παίκτες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Συζητάμε γι’ αυτό από τον Οκτώβριο, όλη τη σεζόν. Ξέρω τι σημαίνει για την ομάδα, δεν ήμασταν στην λίγκα, επιστρέψαμε και είναι μεγάλη υπόθεση να είμαστε πρωταθλητές.

Είμαστε προφανώς το φαβορί, είναι διαφορετικό από την Ευρωλίγκα, o Παναθηναϊκός είναι καλός. Το κοινό μας θα είναι και πάλι τρελό, πρέπει να το διαχειριστούμε και να είμαστε σοβαροί. Είμαστε το φαβορί, είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε».

Για το τι πρέπει να έχει μια ομάδα στους τελικούς:

«Δεν είναι θέμα τακτικής, είναι πάθος, ενέργεια. Είναι ότι παίζεις για τον Πειραιά. Δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό. Πρέπει να παίζεις με φλόγα. Έτσι πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, μπορεί να γίνουν επικίνδυνοι».

Για τον κόουτς Γιώργο Μπαρτζώκα:

«Είναι πολύ καλός, κρατάει τον λόγο του, χωρίς να υπολογίζει άλλες φωνές. Είναι βασικός λόγος για την επιτυχία μας. Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι μαζί του».

Για τον Φαλ:

«Παίζει διαφορετικά, μου αρέσει η σχέση μας εκτός παρκέ, μιλάμε πολύ για τις ανάγκες μας στο γήπεδο. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον».

Για τον Σλούκα:

«Ο Σλούκας είναι ο άνθρωπός μου, αλλά πάντα τσακωνόμαστε στις προπονήσεις, μισούμε ο ένας τον άλλον στις προπονήσεις. Αλλά στο παιχνίδι, συμπληρώνει ο ένας τον άλλον, μου το κάνει πιο εύκολο. Είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ που είχα ποτέ».

Για τις φιλοδοξίες του ίδιου:

«Αν πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος, θα είμαι ικανοποιημένος, με νοιάζει η ομάδα πιο πολύ από εμένα. Δεν έχω τελειώσει τη δουλειά μου ακόμα. Θέλω κι άλλα Final Fours και τρόπαια. Θέλω να είμαι μέρος μίας ομάδας που κερδίζει, γιατί αυτή η σεζόν δεν είναι δεδομένη για όλους. Είμαι χαρούμενος με τα όσα καταφέραμε φέτος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…