Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Χάλαρης: «Ο Πανιώνιος θέλει ν’ αλλάξει σελίδα»

Χάλαρης: «Ο Πανιώνιος θέλει ν’ αλλάξει σελίδα»

Πανιώνιος Χάλαρης

Ο Στέλιος Χάλαρης πήρε μεταγραφή στον Πανιώνιο και μίλησε στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τους Λεωνίδα Πιστιόλη και Γιάννη Λαμπίρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στέλιος Χάλαρης:

Για την περασμένη σεζόν με την Καρδίτσα: 

«Καμία σεζόν πρωταθλητισμού δεν είναι εύκολη. Μπορεί να φαινόταν ότι ήταν εύκολο, αλλά σίγουρα κάναμε πάρα πολύ δουλειά στο γήπεδο κι εμείς, γιατί ήμασταν μια καινούργια ομάδα. Ήταν πολύ λίγοι παίκτες που βρισκόντουσαν απ’ την προηγούμενη σεζόν στην Καρδίτσα, οπότε έπρεπε να βρούμε τη χημεία μας.

Έγινε και προσθήκη της τελευταίας στιγμής, όπως ο Δημήτρης Βεργίνης, άρα έπρεπε κι αυτός να ενταχθεί στο σύνολο. Ενώ μπορεί να φαινόταν εύκολο, έγινε πολύ δουλειά για να πραγματοποιηθεί αυτό».

Για το λόγο που αποφάσισε να πάει στον Πανιώνιο: 

«Ήρθα στον Πανιώνιο γιατί μου άρεσε ο στόχος του πρωταθλητισμού. Τον έζησα φέτος με την Καρδίτσα και παρ’ όλο που ο Πανιώνιος είναι μια κατηγορία κάτω, ο μακροπρόθεσμος στόχος της ομάδας ν’ ανέβει συνεχόμενες κατηγορίες μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και γι’ αυτό ήρθα στην ομάδα».

Για το αν ήταν δύσκολη απόφαση: 

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι Αθηναίος κι έλειπα τα τελευταία 2 χρόνια και ήθελα να γυρίσω εκεί. Ήταν απ’ τις πρώτες προτάσεις που είχα ο Πανιώνιος και δεν κάθισα να το σκεφτώ πάρα πολύ, γιατί, παρ’ όλο που είναι μια κατηγορία κάτω, ο Πανιώνιος είναι αυτό που είναι, είναι ιστορική ομάδα, έχει φανέλα, οπότε με τίμησε η πρόταση και δεν το σκέφτηκα πάρα πολύ, δεν ήταν δύσκολη απόφαση».

Για το αν βλέπει να αλλάζει κάτι στον Πανιώνιο, ο Στέλιος Χάλαρης είπε χαρακτηριστικά:

«Με τις κινήσεις που κάνει ο Πανιώνιος δείχνει ότι θέλει ν’ αλλάξει «σελίδα». Έχει πάρει παίκτες απ’ την Α2, έχει δυναμώσει πολύ, δημιουργεί έναν «κορμό» και το ότι έρχονται όλοι οι παίκτες με διετές πλάνο, δείχνει ότι δεν κοιτάει μόνο τη νέα χρονιά, αλλά και μακροπρόθεσμα».

Για τον όμιλο του Πανιωνίου την επόμενη σεζόν: 

«Δεν το ‘χω ψάξει πάρα πολύ, αλλά σίγουρα ξέρω κάποιες ομάδες που μαθαίνω από παίκτες, φίλους και τα λοιπά. Είναι κάποιες ομάδες που θέλουν προσοχή. Έχω ακούσει ότι το Φάληρο παίρνοντας τον Κανονίδη, κρατώντας κι έναν «κορμό» σίγουρα δυναμώνει.

Υπάρχει ο Πρωτέας Βούλας που είναι μια σταθερή δύναμη, έχει σταθερό «κορμό», με νέα παιδιά που παίζουν ωραίο μπάσκετ, γρήγορο και είναι πάντα μια υπολογίσιμη δύναμη. Το Αιγάλεω και τα Χανιά είναι τα δύο ερωτηματικά απ’ ό,τι έχω ακούσει. Νομίζω ότι αν λυθούν αυτά τα δύο ερωτηματικά θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα, γιατί και πέρυσι ήταν υπολογίσιμες ομάδες αυτές οι δύο».

Για το να βρίσκεσαι δίπλα με μεγάλες προσωπικότητες του μπάσκετ (φέτος Μπουρούσης, του χρόνου Χριστοδούλου) ανέφερε ο Χάλαρης: 

«Είναι τελείως διαφορετικό, γιατί από κοντά μπορείς να πάρεις πολλά περισσότερα πράγματα. Κάθονται και μιλούν μαζί σου, βλέπεις κάποια πράγματα διαφορετικά και όταν ακούς μια συμβουλή από έναν τέτοιο παίκτη έχει μια άλλη βαρύτητα. Είναι τελείως διαφορετικό και πιστεύω ότι μόνο καλύτερους μπορεί να μας κάνει και θα μας βοηθήσει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…