Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Basket League: Τα «πράσινα» ρεκόρ της ήττας

Basket League: Τα «πράσινα» ρεκόρ της ήττας

basket

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μπήκε στην 70άδα των σκόρερ της Stoiximan Basket League. Είχε σήμερα 12 πόντους και φτάνοντας τους 1.983 ξεπέρασε τον Βαγγέλη Μαργαρίτη που είχε 1.976.

Τα υπόλοιπα ρεκόρ του ΠΑΟ στη Basket League:

Ο διεθνής φόργουορντ είχε 2/4 τρίποντα και μπήκε στην πρώτη 15άδα της σχετικής λίστας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Έφτασε τα 123 και ξεπέρασε τον Στράτο Περπέρογλου που είχε 121 στην πενταετία 2007-12. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την 93η εμφάνιση του με τους «πράσινους» στο Πρωτάθλημα, μπήκε στην πρώτη 30άδα της λίστας ξεπερνώντας τον Άιβαρ Κούουσμα και τον Χρήστο Μυριούνη.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι πια στην 22η θέση της ίδιας λίστας. Έφτασε τα 127 παιχνίδια Πρωταθλήματος της Basket League με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και ξεπέρασε τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα (126). Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος είχε τρεις ασίστ με τις οποίες ξεπέρασε τις 300 σε 101 αγώνες στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Ο Πέιτον Σίβα σημείωσε την κορυφαία επίδοση των οχτώ αγώνων του με τον Παναθηναϊκό μοιράζοντας τέσσερις ασίστ αφού πέντε φορές από τρεις. Με τους 62 πόντους που σημείωσε σήμερα, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ισοφάρισε τη μικρότερη, φετινή επίδοση του αφού τόσους είχε και στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…