Κεντρική Λάρισα Ασύλληπτο και ιστορικό νταμπλ – νταμπλ από τον Κρουμπάλι

Ασύλληπτο και ιστορικό νταμπλ – νταμπλ από τον Κρουμπάλι

Κρουμπάλι

Ο Ουσμάν Κρουμπάλι ήταν ο κορυφαίος της Λάρισας στον αποψινό αγώνα φτάνοντας σε κάποια ξεχωριστά στατιστικά επιτεύγματα. Είχε 16 πόντους και 12 ριμπάουντ συνεχίζοντας το σερί των double-double στα φετινά πλέι οφ αφού έφτασε σε τέτοια επίδοση και στα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του.

Η ιστορική επίδοση του Κρουμπάλι:

Ο Αμερικανός έφτασε συνολικά τα 12 double-double στο φετινό Πρωτάθλημα και είναι με διαφορά ο κορυφαίος της σχετικής λίστας αφού τον ακολουθούν με επτά ο Σάσα Βεζένκοφ και ο Σακούρ Τζούστον. Παράλληλα με τις πέντε ασίστ που μοίρασε, ισοφάρισα το ρεκόρ καριέρας του στη Stoiximan Basket League. Στον ίδιο αριθμό έφτασε και στο ματς της 3ης αγωνιστικής κόντρα στο Λαύριο Megabolt.

Με αυτές τις πέντε ασίστ, ο Κρουμπάλι έγινε ο 6ος πασέρ της Λάρισας στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Έφτασε τις 47 και προσπέρασε τον Θόδωρο Ζάρα που έμεινε στις 44 αφού δεν αγωνίστηκε σήμερα και τον Μπράντον Ρας που είχε 42.

Ο Αμερικανός είχε 4/4 βολές και με αυτές ξεπέρασε τις 200 εύστοχες σε 85 αγώνες στη Stoiximan Basket League. Έχει πλέον 202/268 (75,37%). Παράλληλα με αυτές τις τέσσερις βολέ έφτασε τις 68 εύστοχες στη σεζόν και έγινε ο 4ος της σχετικής λίστας της Λάρισας, αφήνοντας πίσω του τον Τζέρι Σμιθ που είχε 67 στην περσινή σεζόν.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…