Κεντρική Β' Εθνική ΑΣΕ Δούκα: Μεταγραφική αυλαία με τον Δημήτρη Λιβανό

ΑΣΕ Δούκα: Μεταγραφική αυλαία με τον Δημήτρη Λιβανό

Λιβανός

Μετά από δύο σεζόν στον Εθνικό Πειραιά, ο Δημήτρης Λιβανός αλλάζει γειτονιά και μετακομίζει στον Δούκα. Η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του παίκτη που θα δυναμώσει τη ρακέτα της για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Β’ Εθνική.

Η ανακοίνωση:

Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αθλητή, Δημήτρη Λιβανού (1999, 2.04).

Το όνομα του 23χρονου πάουερ φόργουορντ ήταν στις πρώτες θέσεις της λίστας του Κώστα Σορώτου. Οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και έτσι ο ΑΣΕΔ με την μεταγραφή του Λιβανού δυναμώνει στη ρακέτα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου μας, ο Δημήτρης Λιβανός υποστήριξε: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση του ΑΣΕΔ, τον coach Σορώτο αλλά και όλο το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω την φανέλα του Δούκα την νέα σεζόν καθώς θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να ολοκληρώσει η ομάδα τους στόχους της την νέα σεζόν».

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ

Τα πρώτα μπασκετικά βήματα, ο Δήμήτρης Λιβανός τα έκανε στην Κρήτη και το Ρέθυμνο με την οποία συμμετείχε και στο Final Four του Πανελληνίου πρωταθλήματος με την ομάδα των Εφήβων. Σε ηλικία 18 ετών ήρθε στην Αθήνα και αγωνίστηκε με τον Πολυνίκη Αγίας Βαρβαρας με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ, για να κάνει στη συνέχεια το μεγάλο βήμα και να βρεθεί για δύο σεζόν στη Β’ Εθνική και τον Εθνικό.

Δημήτρη, καλωσόρισες στην «οικογένεια» του ΑΣΕ Δούκα!!!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…