Κεντρική Διεθνή Αρμάνι Μιλάνο: Μια ανάσα από την απόκτηση του Μπάρον

Αρμάνι Μιλάνο: Μια ανάσα από την απόκτηση του Μπάρον

FE97B34C 06C5 4F09 9A9C 87BF5B342B1D jpeg

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του γκαρντ της Ζενίτ με το «φαρμακερό» τρίποντο, Μπίλι Μπάρον βρίσκεται η Αρμάνι Μιλάνο.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Αρμάνι Μιλάνο έχει ήδη ξεκινήσει. Η ιταλική ομάδα δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Στην Ευρωλίγκα δεν κατόρθωσε να πετύχει τον μίνιμουμ στόχο της πρόκρισης στο Final Four, ωστόσο έχει στεφθεί Κυπελλούχος Ιταλίας. Παράλληλα, θα αντιμετωπίσει στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματα την κάτοχο του Eurocup, Βίρτους Μπολόνια.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου και ενώ η φετινή σεζόν δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί κάνουν τον προγραμματισμό για την προσεχή χρονιά. Έτσι όπως όλα δείχνουν, με τη φανέλα της Αρμάνι θα αγωνίζεται από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Μπίλι Μπάρον. Ο 32χρονός γκαρντ μόλις ολοκληρώσει τη σεζόν με τη Ζενίτ θα αποχωρήσει από τη Ρωσία και θα μετακομίσει στην Ιταλία για λογαριασμό της Αρμάνι Μιλάνο.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό σούτερ, ο οποίος θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του Έτορε Μεσίνα. Την περασμένη σεζόν στην EuroLeague είχε μέσο όρο 11.2 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ σε 23 συνολικά συμμετοχές. Έτσι η περιφερειακή γραμμή της Αρμάνι θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, με τον ιταλικό σύλλογο να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Κέβιν Πάνγκος.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…