Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Αποκάλυψη: Η επόμενη μέρα του Νίκολα Μιλουτίνοφ

Αποκάλυψη: Η επόμενη μέρα του Νίκολα Μιλουτίνοφ

Μιλουτίνοφ

Ο Ολυμπιακός τον περιμένει με ανοιχτές αγκαλιές, η Φενέρμπαχτσε του χτύπησε την πόρτα. Πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μιλουτίνοφ; Γράφει η Λένα Καραλή

Μπορεί να μην ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας του, όμως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι περιζήτητος. Για παράδειγμα, ο Ολυμπιακός τού προσφέρει… απάνεμο λιμάνι, γνωρίζοντας πως με τον Σέρβο στο ρόστερ του θα δυναμώσει πολύ, δημιουργώντας μια σπουδαία front line. Για παράδειγμα η Φενέρμπαχτσε του χτύπησε την πόρτα.

Δεν περίμενε κανείς να αργοπορήσει ο Δημήτρης Ιτούδης, που γνωρίζει πολύ καλά, πόσα μπορεί να προσφέρει ο Μιλουτίνοφ. Τον ήθελε ο νέος κόουτς της τουρκικής ομάδας, τον θέλει δίπλα του κι ο Βεζένκοφ (θυμηθείτε την αγκαλιά στα επινίκια της κατάκτησης του πρωταθλήματος), όμως κανείς δεν θα τον έχει.

Κάτοικος Μόσχας ο Μιλουτίνοφ

Η ΤΣΣΚΑ όχι μόνο τον δεσμεύει με συμβόλαιο, αλλά έκανε και την κίνηση ματ. Του πρότεινε αναπροσαρμογή, έτσι ώστε να άρει κάθε ενδοιασμό, που ενδεχομένως είχε. Γιατί είναι δεδομένο πως κάθε παίκτης, πόσο μάλλον ο Μιλουτίνοφ, θέλει να παίζει στην Ευρωλίγκα κι οι ρωσικές ομάδες δεν θα έχουν αυτό το προνόμιο.

Ο «Μίλου» δεν μπορεί να αρνηθεί την πρόταση. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει καμία διάθεση να μπλέξει σε δικαστικούς αγώνες, να έρθει σε ρήξη, με την ομάδα που έχει στα χέρια της την υπογραφή του. Τώρα, με την αναπροσαρμογή, έχει έναν επιπλέον λόγο να παραμείνει κάτοικος Μόσχας.

Η αλήθεια είναι πως η παρουσία του στον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ, αλλά κυρίως η συμμετοχή του στο γλέντι της κατάκτησης του τίτλου, φούντωσε τα σενάρια επιστροφής τού Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό. Πολλοί βιάστηκαν να τσεκάρουν το όνομά του, να θεωρήσουν δεδομένο ότι θα πιάσει λιμάνι, αλλά λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο.

Δεν διαλύεται η ΤΣΣΚΑ

Η αλήθεια είναι πως οι ρωσικές ομάδες δέχθηκαν ισχυρό πλήγμα, με την αποπομπή τους από την Ευρωλίγκα. Η ΤΣΣΚΑ δεν θα διαλυθεί, αντιθέτως θα κρατήσει όσους περισσότερους παίκτες πρώτης γραμμής μπορεί. Άλλωστε, και στην αντίπερα όχθη, η Ζενίτ αντιστέκεται κι ετοιμάζεται να φτιάξει το κατά το δυνατόν ποιοτικότερο ρόστερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…