Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Ακριβό μου Περιστέρι

Ακριβό μου Περιστέρι

28C3D191 E4C9 4AA7 91F8 2B99BD53AEFB jpeg

Το Περιστέρι είναι έτοιμο να ανέβει επίπεδο κάτι το οποίο φάνηκε αρχικά με τον ερχομό του Βασίλη Σπανούλη αλλά και με τις μεταγραφικές κινήσεις που ετοιμάζεται να κάνει.

Με τον ερχομό του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο του Περιστερίου, η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει μπει πολύ δυνατά στο κομμάτι των μεταγραφών. Ο σύλλογος με βάση τις εξελίξεις έχει τη διάθεση να φτιάξει μία πλήρως ανταγωνιστική ομάδα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενόψει της νέας σεζόν, αυξάνοντας το μπάτζετ του ρόστερ.

Η αρχή έγινε με τον Κροάτη σέντερ Μίρο Μπίλαν που ανακοινώθηκε η απόκτηση του για ένα χρόνο από την την ουκρανική Προμετέι. Σειρά πήρε ο Αμερικανός Σακούρ Τζούστον, όπου την περσινή σεζόν αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Basket League με την φανέλα του Άρη. Τέλος Λεωνίδας Κασελάκης, ο οποίος σήμερα αποχαιρέτησε, την πρώην πλέον, ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, θα φορέσει και αυτός τη φανέλα του Περιστερίου και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Έχει και συνέχεια

Αυτοί οι παίκτες όμως δεν αρκούν απ’ ότι φαίνεται τόσο στη διοίκηση, όσο και στον προπονητή της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη. Έτσι το κατώφλι της εισόδου της ομάδα του Περιστερίου, ετοιμάζονται να περάσουν δύο ακόμα παίκτες.

Ο πρώτος είναι ο 25χρονος Κένι Ουίλιαμς, όπου πέρυσι έπαιξε στον Κολοσσό Ρόδο. Μάλιστα ο Αμερικανός γκαρντ είχε μία πολύ σεζόν στην ομάδα της Ρόδου, μετρώντας 12,7 πόντους, 3,5 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ, 42,5% στα δίποντα και 35,7% στα τρίποντα. Με βάση τα στατιστικά καταλαβαίνουμε ότι είναι αρκετά συνεπής στο σκοράρισμα, ενώ παράλληλα συνεισφέρει και στα δύο μισά του παρκέ.

Ο δεύτερος ακούει στο όνομα Ντέβιν Ντέιβις. Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε αγωνιστεί για δύο χρονιές στην ομάδα του Λαυρίου και στη συνέχεια μετακόμισε στην Γαλλία, για λογαριασμό της Λε Πορτέλ. Φέτος θα επιστρέψει στην Ελλάδα για ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη μετά από μία γεμάτη χρονιά. Συγκεκριμένα στον Γαλλικό σύλλογο αγωνίστηκε σε 33 αγώνες με μέσο όρο 27,5 λεπτά συμμετοχής, ενώ είχε κατά μέσο όρο 12,3 πόντους και 5,6 ριμπάουντ, ανά παιχνίδι.

Επιπλέον σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Στέφαν Μούντι της Λάρισας. Ο Αμερικανός πόιντ-γκαρντ τον Δεκέμβρη του 2021 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Θεσσαλικής ομάδας, όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα. Σε 28 αγώνες πρωταθλήματος, είχε μέσο όρο 15,5 πόντους (σουτ με 39,4% από τη γραμμή των 3 πόντων), 3 ριμπάουντ, 4,5 ασίστ και 1,7 κλεψίματα, παίζοντας 32 λεπτά ανά αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Τα παιχνίδια στο Final Four είναι διαφορετικά»

Στο δύσκολο παιχνίδι με την Τενερίφη αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Βασίλης Σπανούλης μ…