Κεντρική Β' Εθνική ΑΕΝΚ: Τριπλή παραμονή για την Κηφισιά

ΑΕΝΚ: Τριπλή παραμονή για την Κηφισιά

Πετροδημόπο

Αφού έκλεισε το προπονητικό τιμ, η ΑΕΝΚ άρχισε και τις συμφωνίες για να στελεχώσει το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Β’ Εθνική.

Ο Χρήστος Πετροδημόπουλος, αγέραστος και ασταμάτητος στα 42 του χρόνια, θα φορέσει και τη νέα σεζόν τη φανέλα της Κηφισιάς, όπως και οι Μανώλης Μανούσος και Ντίνος Μιχαλάκης.

Η ανακοίνωση:

Συμπαγές φαίνεται να παραμένει το περυσινό πετυχημένο ρόστερ της ΑΕΝΚ, με την αξιοπρεπή παρουσία της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Μετά το “κλείσιμο” του προπονητικού τημ Λαδικός-Λαγοπόδης-Κοκκινίδης, συμφώνησαν με την διοικηση του συλλόγου και οι Πετροδημόπουλος, Μανούσος, Μιχαλάκης.

– ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ:
Συνεχίζει κι φέτος ο έμπειρος σέντερ με τα χρώματα της ΑΕΝΚ. Ήταν μαζί στην μεγάλη πορεία της ομάδας προς την Α1 το 2012-13, έπαιξε και μία χρονιά στην Α1 2013-14 …και επέστρεψε από πέρυσι πάλι στην ΑΕΝΚ. Η δύναμη να συνεχίζει, η μεγάλη πείρα και το ήθος του τον αναδεικνύουν σαν πρότυπο για τους νεώτερους αθλητές του συλλόγου μας.

– ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ:
Αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες της ΑΕΝΚ ο Μανώλης Μανούσος και πέρυσι ήταν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Είναι ένας ταλαντούχος και συνεχώς εξελισσόμενος μπασκετμπολίστας.

– ΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ:
Ήρθε πρόπερσι από ομάδα Β΄ ΕΣΚΑ (ΓΑΟΚ) και καθιερώθηκε στο ρόστερ της Β΄ Εθνικής. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα, η εργατικότητα, το πάθος και η μαχητικότητα.
Η ΑΕΝΚ ευχαριστεί τον ΓΑΟΚ για την παραχώρησή του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …