Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: Κατέθεσε φάκελο σχετικά με τις καταγγελίες

ΑΕΚ: Κατέθεσε φάκελο σχετικά με τις καταγγελίες

ΑΕΚ BAN

Η ΚΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε φάκελο στην Εισαγγελία Αθηνών, σχετικά με τις καταγγελίες που είχε κάνει για εγκληματική οργάνωση στο μπάσκετ

Πριν από λίγες μέρες η ΚΑΕ ΑΕΚ έκανε ένα μπαράζ ανακοινώσεων. Η Ένωση έκανε λόγο για εγκληματική οργάνωση και για «κέντρα και παράκεντρα που λυμαίνονται το ελληνικό μπάσκετ και το έχουν μετατρέψει σε κακό καφέ οχλαγωγίας, παρανομίας και στοιχηματισμού εις βάρος κάποιων ομάδων».

Έτσι μετά τις καταγγελίες η ΑΕΚ πήρε την νομική οδό. Συγκεκριμένα οι «κιτρινόμαυροι» ενημέρωσαν πως κατέθεσαν τον πρώτο φάκελο στο αρμόδιο τμήμα της Εισαγγελίας Αθηνών. Τον φάκελο κατέθεσε ο Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Αλέξης Αλεξίου.

«Κατατέθηκε σήμερα ο φάκελος με τα στοιχεία, που έχουν περιέλθει σε γνώση μας ή έχουν υποπέσει στην αντίληψή μας. Σε κάθε περίπτωση, όπως έχουμε καθήκον απέναντι στο νόμο, παραδίδουμε στη Δικαιοσύνη ό,τι γνωρίζουμε προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν πράξεις ποινικά κολάσιμες.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να καταφερθούμε εναντίον οποιουδήποτε. Απλώς, όπως ο κάθε πολίτης έχει υποχρέωση να προασπίζεται το δίκαιο και να διαφυλάττει την αλήθεια και να την αναδεικνύει, κάναμε αυτό που έπρεπε», είπε ο Α.Αλεξίου κατά την αποχώρησή του από την Εισαγγελία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…