Κεντρική Διεθνή ACB: Standing ovation για τον Πάμπλο Λάσο στη Βιτόρια [vid]

ACB: Standing ovation για τον Πάμπλο Λάσο στη Βιτόρια [vid]

Λάσο

Θερμό χειροκρότημα επιφύλασσαν στον Πάμπλο Λάσο οι παίκτες της Μπασκόνια και της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και ο κόσμος στη Φερνάντο Μπουέσα Αρένα.

Ο Πάμπλο Λάσο υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου πριν από λίγες μέρες και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο Βάσκος προπονητής ξεπέρασε το κίνδυνο με την περιπέτεια της υγείας του να έχει αίσιο τέλος για τον ίδιο. Χθες μάλιστα πήρε και εξιτήριο από το νοσοκομείο αλλά έπειτα από προτροπή των γιατρών πρέπει για ένα διάστημα να απέχει από τους πάγκους. Έτσι τη θέση στου στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν πήρε ο Τσους Ματέο.

Λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ του Game 3 των ημιτελικών ανάμεσα σε Μπασκόνια και Ρεάλ, οι παίκτες των δύο ομάδων και όλοι οι φίλαθλοι καταχειροκρότησαν τον Πάμπλο Λάσο, δίνοντάς του κουράγιο στη δυσκολότερη περίοδο της ζωής του. Στο κέντρο του γηπέδου τοποθετήθηκε πανό, το οποίο έγραφε χαρακτηριστικά «Δύναμη Πάμπλο». Πραγματική μια πολύ όμορφη στιγμή, που δείχνει και την ανθρώπινη πλευρά του αθλητισμού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…