Κεντρική Γυναίκες Α1 Γυναικών: Συμπληρώνεται σιγά σιγά το παζλ των ομάδων

Α1 Γυναικών: Συμπληρώνεται σιγά σιγά το παζλ των ομάδων

Καλαμπάκου Α1

Δίνουν και παίρνουν οι μεταγραφικές κινήσεις στις ομάδες της Α1 γυναικών. Όλα αυτά κι ενώ «καυτές» αναμένονται οι εξελίξεις μετά και την έκδοση της προκήρυξης από την ΕΟΚ τις επόμενες ημέρες.

Αρχικά η Λούση Ζουρνή φαίνεται να μετακινείται από τον Πρωτέα Βούλας στον Εύνικο. Ακόμα, η Ελευθερία είναι σε στενές επαφές με τις Γωγώ Σταμάτη και Βαρβάρα Μυλωνάκη που ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας και πήραν εμπειρία από τη σεζόν τους στον Παναθηναϊκό. Η πρώτη υπόθεση αναμένεται να καταλήξει μέσα στις επόμενες ημέρες με την 26χρονη αθλήτρια να επιστρέφει στις «γαλανόλευκες».

Ωστόσο, η δεύτερη βρίσκεται παράλληλα σε συζητήσεις και με τον Εύνικο, με τις «πράσινες» να έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τη νεαρή αθλήτρια. Παρά το φλερτ η παίκτρια φαίνεται να «ψηφίζει»… «μπλε».

Στη συνέχεια, μήλον της έριδος για ομάδες της Α1 αποτελεί η Θεροδώρου του ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως διαβάσατε πρώτοι στο ebasket, η αθλήτρια της ομάδας της Ηπείρου βρίσκεται στα ραντάρ του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που δε μπορέσει να κάνει το «μπαμ» με τη Χριστινάκη. Ωστόσο, συγκεντρώνει και το ενδιαφέρον τόσο της Λευκάδας, όσο και του ΠΑΟΚ. Όλες οι ομάδες περιμένουν τις εξελίξεις στις «πράσινες».

Οι ανανεώσεις της Α1 γυναικών:

Όσον αφορά τις ανανεώσεις σε ομάδες της πρώτης τη τάξη εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών, η Ασπασία Καλαμπάκου φαίνεται να παραμένει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το ίδιο αναμένεται να γίνει με τη Μάρω Τράντα, η οποία θα συνεχίσει στην Α1 με τον Παναθλητικό Συκεών.

Τέλος, όσον αφορά τον Ολυμπιακό, προς παραμονή βαίνουν τόσο η Ελένη Σύρρα, όσο και η Ευαγγελία Βαμβακά.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…