Κεντρική Β' Εθνική Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου: Παρέμεινε και ο Καλιανιώτης [pic]

Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου: Παρέμεινε και ο Καλιανιώτης [pic]

Φαλήρου

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Αυτή τη φορά οι «κυανοκίτρινοι» ανακοίνωσαν την παραμονή του 20χρονου ψηλού Γιώργου Καλιανιώτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου:

«Η ενίσχυση του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Ο Α.Ο.Π.Φ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον φόργουορντ/σέντερ Γιώργο Καλιανιώτη (20χρ., 2.00μ.), ο οποίος την περσινή σεζόν αποτέλεσε ένα σημαντικό «όπλο» στην φαρέτρα της ομάδας μας.

Ο coach Γιάννη Μάνος εκτίμησε το μαχητικό πνεύμα του 20χρονου ψηλού αλλά και την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε πέρσι, οπότε έδωσε θετική εισήγηση για να συνεχίσει να αποτελεί την «κολώνα» του Α.Ο.Παλαιού Φαλήρου».

Who Is Who

«Ο Γιώργος Καλιανιώτης γεννήθηκε στις 17 Μαΐου 2002 και έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην ομάδα του Χολαργού και στην Ολυμπιάδα Παπάγου. Η εξέλιξή του ήταν γρήγορη και έτσι δεν άργησε να βρεθεί στον Παναθηναϊκό.

Με τους «πράσινους» αγωνίστηκε σε Παμπαιδικό, Παιδικό και Εφηβικό, ενώ τη σεζόν 2017-18 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων. Η τελευταία του χρονιά ως έφηβο τον βρήκε στο Περιστέρι με το οποίο κατάφερε να πανηγυρίσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων τη σεζόν 2019-2020.

Οι εμφανίσεις του στα τμήματα υποδομής δεν πέρασαν απαρατήρητες κι έτσι τη σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε στην Μεγαρίδα. Πέρσι, εντάχθηκε στην «οικογένεια» του Α.Ο.Π.Φ., στην οποία θα παραμείνει για τουλάχιστον ακόμα ένα χρόνο.

Σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο.Παλαιού Φαλήρου αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής 3on3 αντρών».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …