Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Βόβορας: «Δεν ρισκάραμε με τον Παπαπέτρου γιατί έχουμε σημαντικά ματς μπροστά μας»

Βόβορας: «Δεν ρισκάραμε με τον Παπαπέτρου γιατί έχουμε σημαντικά ματς μπροστά μας»

Βόβορας

Ο Γιώργος Βόβορας έκανε δηλώσεις μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα και στάθηκε στον Σίβα και στην απουσία του Παπαπέτρου.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Πάτρα, καθώς επικράτησε 76-67. Ο προπονητής των «Πρασίνων» μίλησε μετά το ματς για τον λόγο που δεν έπαιξε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αλλά και για την προσθήκη του Πέιτον Σίβα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τη συνέχεια του Παναθηναϊκού:

«Ήταν ένας μυϊκός σπασμός δεν θέλαμε να ρισκάρουμε γιατί έχουμε σημαντικά ματς μπροστά μας. Έχουμε προσθήκες και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε πιθανή υποτροπή».

«Στόχος μας ήταν να δούμε το ματς αμυντικά και κάναμε καλή δουλειά. Στην επίθεση θέλουμε δουλειά, είναι γεγονός».

Για την προσθήκη του Σίβα και τη θέση του πόιντ γκαρντ:

«Για να είμαστε ειλικρινείς η δημιουργικότητα ενός πόιντ γκαρντ μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα. Ενώ κλέβουμε μπάλες δεν τα μεταφράζουμε σε αιφνιδιασμό. Υπάρχει σωστή νοοτροπία και βαδίζουμε σωστά».

«Ο Σίβα έρχεται, ο Νέντοβιτς μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις για τους ψηλούς, αλλά το σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς. Ο Σίβα είναι εξαιρετικός παίκτης, μπορεί να δημιουργήσει και θα έχουμε ταχύτητα με αυτόν στο ρόστερ. Ο Γιόβιτς είναι έμπειρος παίκτης και σταδιακά θα μπει με την ομάδα. Θα δούμε ποιος θα μπει στην ομάδα όταν είναι πλήρης».

«Ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα, αλλά εύχομαι να επιστρέψουμε όλοι και να δουλέψουμε σαν ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι το δεύτερο σπίτι μου. Γνωρίζω τον σύλλογο και έχω εμπειρίες με την ομάδα, ετοιμαζόμαστε για κάτι μεγάλο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…