Κεντρική Β' Εθνική Β’ Εθνική: Αλλαγές και αναβολές

Β’ Εθνική: Αλλαγές και αναβολές

Β' Εθνικη

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε αλλαγή σε αγώνα για τη Β’ Εθνική, αλλά και την αναβολή του αγώνα ΟΦΗ – Χανιά και ΝΕΜ – Ηλυσιακός για την 26 αγωνιστική.

Αναλυτικά:

*Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΝΕΟ Ληξουρίου – ΑΠΑΣ Νάξου Τα Φανάρια για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας (1ος όμιλος) αντί 8/05/2022 και ώρα 17.00, θα διεξαχθεί στις 07/05 και ώρα 20.00 στο κλειστό γυμναστήριο Ληξουρίου.

*Λόγω αναβολής των δύο τελευταίων αγωνιστικών του σωματείου ΓΝΟ Άρης Νίκαιας ΝΙΚΑΙΑΣ (λόγω συμμετοχής αθλητή του με την Εθνική ομάδα Κωφών στους Θερινούς Ολυμπιακούς αγώνες) και μετά από τηλεδιάσκεψη με τα σωματεία της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος), η Επιτροπή Πρωταθλημάτων ΕΟΚ αποφάσισε την αναβολή των αγώνων ΟΦΗ – ΑΟΚ Χανιά και ΝΕ Μεγαρίδος – Ηλυσιακός ΑΟ της 8/05/22 για την 26η αγωνιστική του παραπάνω πρωταθλήματος.

Οι υπόλοιποι αγώνες της 8/05/2022 για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος) θα διεξαχθούν κανονικά σύμφωνα με το αναρτημένο πρόγραμμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Κύπελλο Ανδρών: Αποτελέσματα – Αγώνες Α΄Φάσης (2η αγων.)

Στον μοναδικό αγώνα που έγινε σήμερα (25/9) για τον Όμιλο Νότου Β’ Εθνικής Ανδρών στο Κύπε…