Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τρινκιέρι: «Είμαστε αουτσάιντερ, θα προσπαθήσουμε για τα πάντα»

Τρινκιέρι: «Είμαστε αουτσάιντερ, θα προσπαθήσουμε για τα πάντα»

Τρινκιέρι

Στις δηλώσεις του πριν το Game 5 της σειράς της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα, ο Αντρέα Τρινκίερι τόνισε ότι η ομάδα του είναι το αουτσάιντερ, αλλά θα παλέψει για την πρόκριση.

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Αντρέα Τρινκιέρι, μίλησε πριν το αποψινό (3/5 – 21:00) Game 5 της σειράς των playoff της Μπάγερν κόντρα στην Μπαρτσελόνα και τόνισε πως οι Βαυαροί παραμένουν το απόλυτο αουτσάιντερ.

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στα τέσσερα προηγούμενα ματς υπογραμμίζοντας ότι παρά το μεταξύ τους 2-2, η Μπαρτσα είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στο Final Four. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παλέψουν οι Βαυαροί για να είναι εκείνοι που θα βρεθούν στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τρινκιέρι:

«Είμαστε ακόμα το αουτσάιντερ, αυτό δεν έχει αλλάξει. Το ερώτημα θα είναι αν μπορούμε να φτάσουμε στο μεγάλο ενεργειακό επίπεδο από το παιχνίδι 4. Θα προσπαθήσουμε τα πάντα, παρόλο που φαίνεται αδύνατο», δήλωσε ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας.

Από την πλευρά του ο Αντρέας Ομπστ ανέφερε:

«Θα δώσουμε ό,τι έχουμε, πλήρη ενέργεια. Είχαμε τέσσερα παιχνίδια εναντίον της Μπαρτσελόνα σε αυτή τη σειρά και θέλουμε να πάρουμε τα καλά πράγματα από αυτά τα παιχνίδια στο επόμενο. Παίζουμε για να κερδίσουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…