Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Τι είχε κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο θέατρο για να δει την Καλομοίρα στην Eurovision;

Τι είχε κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης στο θέατρο για να δει την Καλομοίρα στην Eurovision;

6CC27058 BEB9 4D99 8E1D 26EDCCD18626 jpeg

“Τελειώνει η παράσταση, χαιρετισμός γρήγορα γρήγορα, πάω στο καμαρίνι…”

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου κάθισαν στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης και θυμήθηκαν αρκετές στιγμές από παλαιότερους διαγωνισμούς της Eurovision. Ένα αστείο περιστατικό από την χρονιά που διαγωνιζόταν η Καλομοίρα αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης…

«Στην Παπαρίζου είχα παράσταση και είδα μόνο τη βαθμολογία. Επίσης, στην Καλομοίρα είχα παράσταση. Παίζαμε με τον Αργύρη Αγγέλου και την Ζέτα Μακρυπούλια στη Θεσσαλονίκη. Νομίζω η Καλομοίρα έβγαινε 19η και λέω θα ξεκινήσει η παράσταση 9 ακριβώς, όποιος μπήκε μπήκε. Θα κάνουμε μικρό διάλειμμα λέω στους ταξιθέτες, όχι τέταρτο να τρώνε μία ώρα πατατάκια έξω. Επτάλεπτο διάλειμμα, θα μπούνε μέσα κι εμείς θα είμαστε λίγο γρήγοροι, δεν θέλει πολλές παύσεις, κωμωδία παίζουμε. Άμα τα κάνουμε όλα αυτά λέω θα τελειώσουμε στο 17ο τραγούδι. Στο 17ο τραγούδι θα μπορέσω να είμαι στα καμαρίνια.

Τελειώνει η παράσταση, χαιρετισμός γρήγορα γρήγορα, πάω στο καμαρίνι… στο 12ο τραγούδι. Τι παράσταση είδαν αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρω», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

πηγή: Zappit.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…