Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Τέλος εποχής για την Έλεν Ντετζένερες

Τέλος εποχής για την Έλεν Ντετζένερες

finalellen e1653674098336 jpg

Τελευταία εκπομπή για την Έλεν Ντετζένερες, με πολλές αναδρομές, συγκίνηση και επίτιμους καλεσμένους στο πλατό.

Η «πτώση» της Έλεν Ντετζένερες είχε αρχίσει να εμφανίζεται περίπου έναν χρόνο πριν. Όταν γινόντουσαν γνωστές καταγγελίες εργαζόμενων για μπούλινγκ και μειώσεις μισθών. Η παρουσιάστρια, είχε ζητήσει δημόσια συγνώμη, ενώ είχε προαναγγείλει και το τέλος της εκπομπής.

Η τελευταία εκπομπή, είχε πολλές αναδρομές στο παρελθόν και έναν συγκινητικό μονόλογο από την ίδια.

Τι είπε η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία είχε εμφανιστεί 20 συνολικά φορές στο πλατό

«Λοιπόν, πήρα διαζύγιο και ξεκίνησα θεραπεία. Και μετά έκανα μια κίνηση που ονομάζεται “The Breakup”. Απλώς δέχτηκα το τέλος», είπε η Aniston όταν ρωτήθηκε για το πώς ένιωσε όταν τελείωσαν τα Φιλαράκια. Η ηθοποιός της έκανε δώρο ένα χαλί που έγραφε: «Ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις».

 

Τι είπε η Μπίλι Άιλις

«Αυτό είναι ένα πολύ περίεργο συναίσθημα για μένα γιατί σε γνωρίζω τόσο καιρό και έχεις δώσει νόημα σε τόσα πολλά στη ζωή μου, προσωπικά, αλλά και στη ζωή όλων».

 

Τα τελευταία λόγια της Έλεν Ντετζένερες

«Αν έχω κάνει κάτι τα τελευταία 19 χρόνια, ελπίζω να σας ενέπνευσα να είστε ο εαυτός σας. Ο αληθινός, αυθεντικός εαυτός σας. Και αν κάποιος είναι αρκετά γενναίος για να σας πει ποιος είναι, να είστε αρκετά γενναίοι να τον υποστηρίξετε, ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε. Το να σου δείχνει κάποιος ποιος είναι, αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να σου κάνει κανείς ποτέ. Ανοίγοντας την καρδιά και το μυαλό σας, θα είστε πολύ πιο συμπονετικοί. Και η συμπόνια είναι αυτό που κάνει τον κόσμο καλύτερο. Σας ευχαριστώ πολύ που ήσασταν σε αυτό το ταξίδι μαζί μου. Νιώθω την αγάπη και σας στέλνω και εγώ αγάπη. Αντίο

Πριν από 20 χρόνια, όταν προσπαθούσαμε να πουλήσουμε την εκπομπή, κανείς δεν πίστευε ότι αυτό θα λειτουργούσε. Όχι επειδή ήταν διαφορετικό είδος εκπομπής, αλλά επειδή εγώ ήμουν διαφορετική. Όταν ξεκινήσαμε αυτό το show, δεν μπορούσα να πω “gay” στην τηλεόραση. Δεν μου επιτρεπόταν να πω «gay». Το έλεγα πολύ στο σπίτι. Δεν μπορούσαμε να πούμε “gay”. Δεν μπορούσα να πω «εμείς», γιατί αυτό θα μαρτυρούσε ότι ήμουν με κάποια. Σίγουρα δεν μπορούσα να πω «η σύζυγος» και αυτό οφείλεται στο ότι δεν ήταν νόμιμο για τους ομοφυλόφιλους να παντρεύονται, και τώρα λέω «η σύζυγος όλη την ώρα». Πριν από 25 χρόνια, ακύρωσαν την κωμική σειρά μου επειδή δεν ήθελαν μια λεσβία να είναι στο primetime μία φορά την εβδομάδα. Είπα: “Εντάξει, τότε θα είμαι καθημερινά. Τι λέτε για αυτό;» είπε και έκλεισε η Ντετζένερες.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…