Κεντρική Basket League Άρης Tα… αλμυρά “λαβράκια” του Καστρίτη

Tα… αλμυρά “λαβράκια” του Καστρίτη

aris amerikanoi jpg

Eνα από πλεονεκτήματα του Άρη κατά την σεζόν 2021/22 ήταν οι πολύ καλές επιλογές ξένων. Αυτό πιστώνεται στον Γιάννη Καστρίτη ο οποίος βρήκε Αμερικανούς παίκτες που αποδείχτηκαν… λαβράκια. Ήταν μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του Άρη, έχοντας ιδιαίτερα καλή απόδοση. Ουσιαστικά, για όλους υπήρξε ενδιαφέρον κατά την διάρκεια της σεζόν από ξένους συλλόγους. Με την χρονιά που πραγματοποίησαν στους “κίτρινους”, είναι γεγονός πως ανέβασαν αρκετά την αξία τους.

Ειδικότερα, για δύο εκ των πιο νεαρών Αμερικανών, τους Κάουαν και Τζούστον, το κασέ τους πλέον είναι πολύ πιο “αλμυρό” σε σχέση με αυτό που υπήρχε πριν “κλείσουν” τον Άρη. Ο Κάουαν αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, οπότε μπορεί να “εξαργυρώσει” την καλή αγωνιστική του παρουσία με ένα πολύ υψηλότερο συμβόλαιο.

Σχετικά με τον Τζούστον, έδειξε πως είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές στο παρκέ, έχοντας αρκετά νταμπλ-νταμπλ. Οπότε, κι αυτός μπορεί να “κοιτάξει” αρκετά… πιο πάνω για το νέο του συμβόλαιο. Γενικότερα, το θέμα των ξένων που έπαιξαν φέτος στους “κίτρινους” και ανέβασαν την αξία τους, δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο… Αυτή την στιγμή, πάντως, για την ΚΑΕ προέχει το θέμα της αδειοδότησης και μετά θα απασχολήσουν άλλα ζητήματα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…