Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Συνάντηση του Β. Λιόλιου με την Τάρα ΒανΝτερβίρ

Συνάντηση του Β. Λιόλιου με την Τάρα ΒανΝτερβίρ

Τάρα

Η Τάρα ΒανΝτερβίρ, μία από τις κορυφαίες προπονήτριες μπάσκετ στην ιστορία του κολεγιακού πρωταθλήματος στις ΗΠΑ βρίσκεται στην Ελλάδα και επισκέφθηκε τα γραφεία της ΕΟΚ. Η ΒανΝτερβίρ, προπονήτρια της ομάδας του Στάνφορντ η οποία κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα στο NCAA, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, τον γενικό διευθυντή Κωνσταντίνο Σβερκούνο και την Άννυ Κωνσταντινίδη, μέλος του ΔΣ και υπεύθυνης του μπάσκετ γυναικών.

Η συζήτηση που έγινε ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και εστίασε σε θέματα που αφορούν το μπάσκετ γυναικών, αλλά και τις Ελληνίδες αθλήτριες που σπουδάζουν και αγωνίζονται στο Στάνφορντ και γενικότερα στις ΗΠΑ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος πρόσφερε στην Τάρα ΒανΝτερβίρ μια φανέλα της Εθνικής Γυναικών με το όνομά της, σφραγίζοντας έτσι τις εξαιρετικές σχέσεις ανάμεσα στην ΕΟΚ και το Στάνφορντ.

Στη συνέχεια η προπονήτρια με τις περισσότερες νίκες στο NCAA, συνοδευόμενη από την Άννυ Κωνσταντινίδη επισκέφθηκε τα γραφεία του μπάσκετ γυναικών. Συνομίλησε με την Σοφία Κλιγκοπούλου (Υπεύθυνη Εθνικών Ομάδων), την Ιωάννα Κουτρόγιαννου (Marketing-Visibility), αλλά και με την διεθνή αθλήτρια και εκ των αρχηγών της Εθνικής Γυναικών, Άρτεμις Σπανού.

Η συζήτηση έφερε στο επίκεντρο της Εθνικές Ομάδες Γυναικών της Ελλάδας, το ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς και την δυναμική και εξέλιξη των Ελληνίδων αθλητριών που εντάσσονται σε κολεγιακά προγράμματα γενικότερα και ειδικότερα στο Στάνφορντ, κλείνοντας σε αισιόδοξο κλίμα για το σήμερα και το αύριο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Άγγελος Τσαγκαράκης: Μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας 3×3, Άγγελος Τσαγκαράκης, «φιλοξενήθηκε» στο…