Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Sexy mamma σε έξοδο της η Αθηνά Οικονομάκου[pic]

Sexy mamma σε έξοδο της η Αθηνά Οικονομάκου[pic]

Oikonomakou e1651685911903 jpg

Σε νυχτερινή έξοδο στο «Box» πιάστηκε η γνωστή ηθοποιός και πρόσφατα μητέρα, Αθηνά Οικονομάκου. Σε άριστη κατάσταση βρίσκεται η σιλουέτα της

Η Αθηνά Οικονομάκου σε τρελά κέφια διασκέδασε με τις φίλες της.

Οικονομάκου Αθηνά

Η ηθοποιός άφησε για λίγο τις επαγγελματικές και τις οικογενειακές υποχρεώσεις της και πήγε να ξεσκάσει στο «Box» με την παρέα της. Μετά από δύο εγκυμοσύνες διατηρεί κορμί «φέτες» η ηθοποιός. Ντυμένη σέξι διασκέδασε χορεύοντας και τραγουδώντας με τις φίλες της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ο φωτογραφικός μας φακός ήταν εκεί και την απαθανάτισε.

Οικονομάκου Αθηνά

«Ασχολούμαι πολύ με τα παιδιά, γι’ αυτό έγινα μαμά. Έλεγα πως όταν κάνω παιδιά θα απέχω από τη δουλειά για τρία- τέσσερα χρόνια αλλά όταν απέκτησα το Μάξιμο, είδα ότι δεν γίνεται και επέστρεψα στη δουλειά στους εννιά μήνες και το ήθελα πολύ και το είχα ανάγκη.

Οικονομάκου Αθηνά

Ασχολούμαι γιατί το θέλω, θα αισθανόμουν άσχημα να λείπω πολύ. Tο πρόγραμμά μου είναι πως λείπω δύο άντε τρεις φορές την εβδομάδα. Έχω μια γυναίκα που με βοηθάει. Η πεθερά μου δουλεύει και ο μαμά μου είναι στην Πελοπόννησο», είχε πει πρόσφατα καλεσμένη στο «Πρωινό».

πηγή:espressonews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…