Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Προμηθέας: Στο ιατρικό επιτελείο ο Οικονομούλας

Προμηθέας: Στο ιατρικό επιτελείο ο Οικονομούλας

Προμηθέας

Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Συριόπουλου και του Βασίλη Οικονομούλα στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας εντάσσονται οι κύριοι Βασίλης Συριόπουλος και Βασίλης Οικονομούλας, τους οποίους και καλωσορίζει στην οικογένεια του Οργανισμού.

Ο κ. Βασίλης Συριόπουλος είναι ειδικευμένος ορθοπεδικός τραυματιολόγος χειρούργος, με σημαντική κλινική εμπειρία- μεταξύ άλλων- στην αρθροσκοπική χειρουργική γόνατος. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Ρίου, ενώ αργότερα εξειδικεύτηκε στην αρθροσκοπική χειρουργική στο Αρθροσκοπικό Κέντρο Ορθοπεδικής Πανεπιστημιακής Κλινικής Bochum Γερμανίας.

Ο ορθοπεδικός χειρούργος- αθλητίατρος κ. Βασίλης Οικονομούλας, είναι πτυχιούχος Ιατρικής, καθώς και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Marburg Γερμανίας. Εξειδικεύτηκε στην Αρθροσκοπική επανορθωτική χειρουργική γόνατος και στη χειρουργική άκρου ποδός στην Sportklinik Arcus Pforzheim. Εξειδικεύτηκε ακόμα στις οστεοτομίες γόνατος και στις αναθεωρήσεις πρόσθιου χιαστού».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…