Κεντρική Διεθνή Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Χωρίς τον Τεόντοσιτς η Σερβία

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Χωρίς τον Τεόντοσιτς η Σερβία

0B3E9A6F 8F0C 4D8C 9B49 8FD49580A148 jpeg

Η Σερβία με τις αναμετρήσεις κόντρα στη Λετονία και το Βέλγιο ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της για τα πρώτα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, ωστόσο ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς επέστρεψε φέτος στον πάγκο της Σερβίας προκειμένου να την οδηγήσει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών και θα κάτσει ξανά στην άκρη του πάγκου των «Αετών» έπειτα από δυο δεκαετίες. Η αρχή της δεύτερης θητείας του στην εθνική Σερβίας θα γίνει από το προσεχές «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και ακολούθως, στο επερχόμενο EuroBasket.

Οι Σέρβοι θα κλείσουν την πρώτη φάση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο με τους αγώνες κόντρα στη Λετονία (30/6 στη Ρίγα) και το Βέλγιο (3/7 στη Νις) δίχως όμως τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας και πλέι μέικερ της Βίρτους Μπολόνια που σημειωτέον, επιστρέφει στην επόμενη EuroLeague ως κάτοχος του EuroCup αναμένεται να παίζει στους τελικούς της ιταλικής Serie A ως τα μέσα Ιουνίου. Εφόσον φυσικά προκριθεί η Βίρτους.

Εφόσον, λοιπόν οι τελικοί στη Serie A πάνε σε Game 7 (σ.σ. ο τίτλος στην Ιταία κρίνεται στις τέσσερις νίκες), αυτό θα διεξαχθεί στις 20 Ιουνίου. Με δεδομένο, λοιπόν ότι οι Σέρβοι δεν θέλουν να τον καταπονήσουν κι άλλο, αναμένεται να απουσιάσει από το «παράθυρο» του καλοκαιριού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…