Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πρόεδρος Φενερμπαχτσέ: Μαζί μας θα είναι του χρόνου ο Βέσελι και ο Ντε Κολό, εφόσον χωρούν στο μπάτζετ

Πρόεδρος Φενερμπαχτσέ: Μαζί μας θα είναι του χρόνου ο Βέσελι και ο Ντε Κολό, εφόσον χωρούν στο μπάτζετ

πρόεδρος

Ξεκάθαρος ήταν στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ, Άλι Κοτς σχετικά με την παραμονή στον σύλλογο των Γιαν Βέσελι και Νάντο Ντε Κολό, τονίζοντας ότι αυτή θα διασφαλιστεί εφόσον αμφότεροι προσαρμοστούν στα οικονομικά δεδομένα.

Τα σχέδιά της για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει αρχίσει να καταστρώνει η Φενερμπαχτσέ. Σίγουρα άπαντες στον τουρκικό σύλλογο θέλουν να εξασφαλιστεί η παραμονή των Γιαν Βέσελι και Νάντο Ντε Κολό. Τον τελικό λόγο βέβαια σε αυτό θα έχει ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος έχει ήδη δώσει τα χέρια με τη Φενερπαχτσέ για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία τη νέα σεζόν. Ωστόσο, δύσκολα ο ίδιος θα σταθεί εμπόδιο στην παραμονή τους.

vesely 1

Ο ισχυρός άνδρας της μπασκετικής Φενερμπαχτσέ, Άλι Κοτς μίλησε στη Beyaz TV. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παραμονή των Βέσελι και Ντε Κολό. Όπως ξεκαθάρισε, η παραμονή των δύο ποιοτικότερων παικτών του τουρκικού συλλόγου, θα εξαρτηθεί από το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα, τόνισε ότι τις τελικές αποφάσεις θα πάρει ο νέος τεχνικός, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.

de

«Για τον Βέσελι και τον Ντε Κολό θα αποφασίσει ο νέος προπονητής. Αν οι δύο παίκτες χωρούν στο νέο μπάτζετ, τότε θα μείνουν. Τα συμβόλαια και των δύο ολοκληρώνονται το καλοκαίρι».

 

Επιμέλεια θέματος: Βασίλης Μιχάλης
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…