Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Πρίντεζης: «Το Final 4 μας έκανε πιο δυνατούς για το πρωτάθλημα»

Πρίντεζης: «Το Final 4 μας έκανε πιο δυνατούς για το πρωτάθλημα»

Final 4

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης στη Συνέντευξη Τύπου της Basket League τόνισε ότι το Final 4 βοηθά την ομάδα του στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Μετά από μία μεγάλη σεζόν, ο Ολυμπιακός στη διεκδίκηση του μεγάλου στόχου. Πόσο έτοιμος είναι;

«Θέλω να πω ότι είναι πολύ σημαντικό δύο ομάδες από διαφορετικές πόλεις, που αγαπάνε πολύ το μπάσκετ, βρίσκονται στις τέσσερις καλύτερες της Ελλάδας. Ήμουν τυχερός γιατί στη Λάρισα αγωνίστηκα μία χρονιά και είδα πόσο αγαπάνε το μπάσκετ. Μακάρι αυτός ο συνδυασμός να προσφέρει γενικότερα στην εξυγίανση του μπάσκετ στο μέλλον.

Για μας είναι ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής έχουμε πετύχει τους δύο προηγούμενους, το Κύπελλο και το Final 4. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι της Τετάρτης, που εν μέρει ήταν λογικό ένα άδειασμα, όλοι έχουμε καταλάβει το πόσο σωματικά και ψυχικά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τον μεγάλο μας στόχο».

Για το τι πρόσθεσε στον Ολυμπιακό η συμμετοχή στο F4:

«Είναι μεγάλη εμπειρία για κάθε παίκτη, ακόμη και να έχεις αγωνιστεί ξανά σε F4, είναι διαφορετικά παιχνίδια. Όπως διαφορετικά είναι και τα παιχνίδια των πλέι οφ. Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο και για κάθε παίκτη ξεχωριστά να αγωνίζεται. Είναι παιχνίδια άλλης διαχείρισης, άλλης πίεσης που κατά τη γνώμη μου μόνο καλύτερο μπορούν να σε κάνουν σαν παίκτη.

Και αγωνιστικά και ψυχικά. Ουσιαστικά είσαι πιο δυνατός, πιο έμπειρος και παιχνίδια όπως αυτά του πρωταθλήματος, μόνο καλό μπορούν να μας κάνουν το ότι η ομάδα αγωνίστηκε στις τέσσερις καλύτερες της Ευρώπης».

Για την ευθύνη που νιώθει για την ομάδα του:

«Η ευθύνη η δική μου και της ομάδας είναι να παραμείνει με 100% κίνητρο, συγκεντρωμένη, μετά από μία μεγάλη αγωνιστική σεζόν, προσηλωμένη στον στόχο μας. Και σωματικά και ψυχικά για να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…